Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast

Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast

Twee aangrenzende slaapkamers met daartussen een badkamer werd door Van Staeyen Interior Architects wonderbaarlijk getransformeerd tot moderne slaapkamers. Inspiratie werd gezocht bij een chalet uit de Alpen, een project genaamd MAT. De ruimte werd ten volle benut met ingebouwde bedden en het creëren van unieke opbergruimte. 

 

Witte inbouwkasten met ingebouwd bed - kinderkamer
Luc Roymans

 

Het behangpaper met de afdruk van een bos versterkt het chalet gevoel van de ruimte. Het wit en grijs van de kasten en de muren wordt op een speelse manier afgewisseld met kleuraccenten in groen, oranje en blauw. 

 

Ingebouwd bed in witte kast met oranje accenten.
Luc Roymans

 

Het bed is bereikbaar via een uitschuifbare trapje met een oranje accent. Daarnaast kan je ook een bureau te voorschijn toveren. Er wordt op een heel slimme manier gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. 

 

Houten wand met houten blokdeur naar de badkamer
Luc Roymans

 

Het gebruik van kleuraccenten wordt doorgetrokken in de badkamer voor een vrolijk effect doorheen het kleine appartement. In de foto hieronder zie je dat de kleine badkamer visueel wordt vergroot aan de hand van spiegels en betegeling die wordt doorgetrokken op het plafond.

 

Kleine badkamer met witte tegels en gele vloer
Luc Roymans

 

 

Lees ook
Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie bungalow met tijdloze look Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Atelier op zolder Atelier op zolder Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Moderne aanbouw in staal met mezzanine Moderne aanbouw in staal met mezzanine Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Aanbouw moderne woning met rieten dak Aanbouw moderne woning met rieten dak Industriële loft met eclectisch interieur Industriële loft met eclectisch interieur Compact wonen met uitschuifbare meubels Compact wonen met uitschuifbare meubels Landelijke villa met modern interieur Landelijke villa met modern interieur