Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam

Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam staat dit vakantiehuis dat te huur wordt aangeboden aan voornamelijk jonge gezinnen met kinderen. Het is volledig ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van de bekende design klassiekers. Dit trendy appartement is zeer kindvriendelijk en heeft alles in huis om er meteen een thuisgevoel te krijgen. De woning bestaat uit drie verdiepingen en biedt ruimte aan vier volwassenen en drie kinderen.

 

witte inrichting met oude parket
Binti Home

 

eetkamer eames stoelen
Binti Home

 

halfopen keuken met grote ramen
Binti Home

 

schommel in huis
Binti Home

 

Slaapkamer met tekstbord
Binti Home

 

Slaapkamer met boxspring - Amsterdam vakantiehuis
Binti Home

 

New York muursticker in een vakantiehuis in Amsterdam
Binti Home

 

 

Warme inrichting met Scandinavische invloeden

Ruime kamers, pasteltinten, en grote ramen waar veel daglicht door naar binnen kan schijnen. Het zijn typerende kenmerken van Scandinavisch design en je ziet ze in dit charmante vakantiehuis vrijwel allemaal terug.

Voor het meubilair heeft men gekozen voor grijs- en pasteltinten en heeft men zoveel getracht om alleen de meest noodzakelijke elementen te gebruiken, zodat er genoeg speelruimte over blijft voor de kids.

 

Scandinavische babykamer
Binti Home

 

babykamer vakantiehuis
Binti Home

 

metro map als behang in de slaapkamer
Binti Home

 

speelkamer voor kinderen
Binti Home

 

kinderspeelkamer in vakantiehuis Amsterdam
Binti Home
Lees ook
Atelier op zolder Atelier op zolder Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval Kantoorinrichting Consultancy Bureau Kantoorinrichting Consultancy Bureau De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Imposante loft met binnentuin – Spanje Imposante loft met binnentuin – Spanje Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne renovatie van smalle woning Moderne renovatie van smalle woning Moderne bungalow renovatie met binnentuin Moderne bungalow renovatie met binnentuin