Landelijke inrichting met zachte kleuren

Landelijke inrichting met zachte kleuren

Dit kleine romantische strandhuisje, gelegen aan de kust van Groot Brittannië, mocht in het voorjaar van 2014 symbool staan voor de nieuwe stoffencollectie van het Engelse kledingmerk Cabbages and Roses. Het zachte kleurenpalet, de klassieke bloem- en streepjespatronen passen perfect bij de landelijke inrichting van deze knusse beach cottage.

 

oude eenzit in leder
Cabbages and Roses

 

De lichte wanden en de witte houten vloer geven een zachte ‘touch’ aan het interieur. Ze vormen daarnaast het ruimtelijk toneel voor de lederen fauteuils en de overige tweedehands meubelen.

 

room with a view
Cabbages and Roses

 

cottage interieur wit geschilderd
Cabbages and Roses

 

landelijk interieur met wit geschilderd hout
Cabbages and Roses

 

landelijke witte inrichting
Cabbages and Roses

 

cottage slaapkamer
Cabbages and Roses

 

hoog bed in landelijk interieur
Cabbages and Roses

 

kleine kinderkamer met twee bedden
Cabbages and Roses

 

landelijke kinderkamer
Cabbages and Roses

 

Lees ook
Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram Hotel Tram Inn – Slapen in een gerenoveerde tram Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Industriële loft met eclectisch interieur Industriële loft met eclectisch interieur Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting nieuwbouwwoning Inrichting nieuwbouwwoning Villa met houten gevel Villa met houten gevel Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam