Loft woning met trap in living

Loft woning met trap in living

G House is een ruime loft in Bucharest, Roemenië ontworpen door Nuca Studio. De blikvanger van de loft is de strakke, witte trap die uitkomt in de open living. De lay-out van het project is geïnspireerd door het sociale leven van de eigenaars. 

 

Grote moderne leefruimte met trap in living
Nuca Studio

 

De bewoners zijn het liefst van al voortdurend omringd door vrienden en familie. Het resultaat is een onregelmatige vorm als grondplan waardoor er verschillende interessante plekjes ontstaan en er diverse doorgangen zijn naar buiten.

 

Moderne loft met witte trap in living
Nuca Studio

 

Het beleven van de ruimte staat centraal in de sfeerbeleving van de loft. Dit wordt versterkt door een trap in de living die de beneden en bovenverdieping op een leuke manier verbindt. De trap maakt een twee draaiïngen waardoor er opnieuw beweging, creativiteit, speelsheid ontstaat. 

 

Op maat gemaakt boekenkast - trap in living
Nuca Studio

 

Moderne keuken met inox kasten en dampkap
Nuca Studio

 

Houten eettafel met eames stoelen - moderne loft
Nuca Studio

 

Houten eetkamertafel met unieke hanglamp
Nuca Studio

 

Speelse kinderkamer
Nuca Studio

 

Moderne woning met houten gevel
Nuca Studio

 

 

Lees ook
Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Loft in oude schuur met originele houten balken Loft in oude schuur met originele houten balken Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton B&B in een kerk – Het verloren gedicht B&B in een kerk – Het verloren gedicht Zolder appartement met wit interieur Zolder appartement met wit interieur Landelijke villa met modern interieur Landelijke villa met modern interieur Moderne woning in hout en crepi Moderne woning in hout en crepi Renovatie Victoriaanse villa Renovatie Victoriaanse villa Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial