Minimalistische prefab woning midden in het groen

Minimalistische prefab woning midden in het groen

Dit project van MIMA Housing is een minimalistische prefab woning die zich perfect weet te integreren in het omliggende landschap.

 

prefab woning in het groen
© Jose Campos


Te midden van heel wat groen komt deze rechthoekige minimalistische prefab woning goed tot zijn recht.
 

woning in het groen
© Jose Campos


Door de reflecterende spiegelglazen lijkt deze woning wel te zweven.
 

rechthoekige zwarte woning
© Jose Campos


Dat effect wordt versterkt door de ramen die ook een spiegeleffect hebben.
 

prefab woning met hout
© Jose Campos


Het interieur is sober en minimalistisch. Om de band met de natuur ook binnen te behouden, koos men hout als hoofdcomponent.
 

woning met prefab structuur
© Jose Campos


Zowel de panelen als de vloer zijn afgewerkt met zachthouten panelen. 
 

houten wanden in prefab woning
© Jose Campos


Door hetzelfde afwerkingsmateriaal te gebruiken voor zowel vloer, wand als plafond, lijkt de ruimte één geheel.
 

slaapkamer met muur in hout
© Jose Campos 

prefab woning met veel glas
© Jose Campos


Dit is de perfecte woonst voor mensen die op zoek zijn naar snelle woningbouw met een sober interieur, zonder de band met de natuur te verliezen.

 

Lees ook
Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Studio met mezzanine op zolder Studio met mezzanine op zolder Trendy woning met kleurrijk interieur Trendy woning met kleurrijk interieur Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Appartement met wit interieur Appartement met wit interieur Moderne aanbouw in staal met mezzanine Moderne aanbouw in staal met mezzanine Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken