Moderne aanbouw met strakke originele twist

Moderne aanbouw met strakke originele twist

Deze aanbouw uit Roemenië zal je niet snel vergeten. Deze uitbreiding is origineel en staat in schril contrast met de rest van de woning.

 

moderne aanbouw met twist
© Radu Malașincu


De architecten van LAMA kregen de opdracht om een unieke aanbouw te maken die vooral diende als leefruimte.

 

aanbouw met twist
© Radu Malașincu


Ze creëerden een bijgebouw in beton, in de vorm van origami. De hoofdcomponenten zijn hout en beton.
 

moderne aanbouw met zwembad
© Radu Malașincu


Datzelfde hout loopt helemaal door tot aan de andere kant van het huis. Het terrasdek van het zwembad staat hierdoor ook in verbinding met de aanbouw. Op die manier wordt er eenheid gecreëerd. 

 

woonkamer in moderne aanbouw
© Radu Malașincu


Binnen dient de aanbouw vooral als woonkamer en ontspanningsruimte. Er is heel wat lichtinval en het voelt ook heel ruimtelijk aan.
 

overkapping van moderne aanbouw
© Radu Malașincu


De bedoeling was vooral om een ruimte te maken die heel licht aanvoelt. Daar zijn ze alvast in geslaagd.
 

keuken in aanbouw met modern licht
© Radu Malașincu 

keuken aanbouw met veel licht
© Radu Malașincu


Binnen in het huis maken natuurmaterialen zoals de marmeren vloer, de tegels van de tegelkachel of de houten wanden, er een gezellige plek van.
 

slaapkamer
© Radu Malașincu 

moderne leefruimte
© Radu Malașincu 

gezellige leefruimte in aanbouw
© Radu Malașincu


 

Lees ook
Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton Loft woning met trap in living Loft woning met trap in living Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Witte loft in oude fabriek – Stockholm Witte loft in oude fabriek – Stockholm Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Charmante studio met verhoogd bed – Zweden