Moderne aanbouw met strakke originele twist

Moderne aanbouw met strakke originele twist

Deze aanbouw uit Roemenië zal je niet snel vergeten. Deze uitbreiding is origineel en staat in schril contrast met de rest van de woning.

 

moderne aanbouw met twist
© Radu Malașincu


De architecten van LAMA kregen de opdracht om een unieke aanbouw te maken die vooral diende als leefruimte.

 

aanbouw met twist
© Radu Malașincu


Ze creëerden een bijgebouw in beton, in de vorm van origami. De hoofdcomponenten zijn hout en beton.
 

moderne aanbouw met zwembad
© Radu Malașincu


Datzelfde hout loopt helemaal door tot aan de andere kant van het huis. Het terrasdek van het zwembad staat hierdoor ook in verbinding met de aanbouw. Op die manier wordt er eenheid gecreëerd. 

 

woonkamer in moderne aanbouw
© Radu Malașincu


Binnen dient de aanbouw vooral als woonkamer en ontspanningsruimte. Er is heel wat lichtinval en het voelt ook heel ruimtelijk aan.
 

overkapping van moderne aanbouw
© Radu Malașincu


De bedoeling was vooral om een ruimte te maken die heel licht aanvoelt. Daar zijn ze alvast in geslaagd.
 

keuken in aanbouw met modern licht
© Radu Malașincu 

keuken aanbouw met veel licht
© Radu Malașincu


Binnen in het huis maken natuurmaterialen zoals de marmeren vloer, de tegels van de tegelkachel of de houten wanden, er een gezellige plek van.
 

slaapkamer
© Radu Malașincu 

moderne leefruimte
© Radu Malașincu 

gezellige leefruimte in aanbouw
© Radu Malașincu


 

Lees ook
Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Dakappartement met mezzanine Dakappartement met mezzanine Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Witte loft met vrijstaande volumes Witte loft met vrijstaande volumes Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling