Moderne penthouse onder boogdak

Moderne penthouse onder boogdak

Dit Oekraïense penthouse is uniek omwille van de gebogen dakstructuur. Alex Obraztsov doopte dit project “High Lounge”.  Ontdek in dit artikel  de leuke details van deze originele woonruimte.

 

Penthouse in kiev
© Alex Obraztsov

 

In dit appartement voeren grijstinten en aardetinten de boventoon. Het interieur is strak en modern.
 

penthouse met boogdak
© Alex Obraztsov


Via het boogdak komt er heel wat natuurlijk licht binnen wordt en wordt er extra ruimte gecreëerd. 
 

woonkamer met boogdak
© Alex Obraztsov


De witte vloer die doorheen het hele appartement loopt, maakt de ruimte één.
 

dakappartement
© Alex Obraztsov


De houten woonmeubels in deze woonkamer zijn complementair met de wandstructuur van het dak. Ook de staanlamp bootst de vorm van het dak na. 

 

slaapkamer in dakappartement
© Alex Obraztsov


 

lichtinval in penthouse
© Alex Obraztsov


Een kleine maar praktische badkamer met inloopdouche oogt strak.
 

badkamer onder schuin dak
© Alex Obraztsov

 

dakterras van penthouse
© Alex Obraztsov


Dit appartement biedt overigens een unieke uitkijk op de stad.

Lees ook
Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Restaurant inrichting Bistro Anso – Geraardsbergen Restaurant inrichting Bistro Anso – Geraardsbergen Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Landhuis in Engelse stijl Landhuis in Engelse stijl Compact wonen met uitschuifbare meubels Compact wonen met uitschuifbare meubels Woonvolume met grote boekenkast in gerenoveerde loft Woonvolume met grote boekenkast in gerenoveerde loft Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Smalle rijwoning met aanbouw Smalle rijwoning met aanbouw Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak