Moderne vrijstaande woning met schuin dak

Moderne vrijstaande woning met schuin dak

Bij het ontwerpen van Madison Residence in Kansas City was functionaliteit niet het belangrijkste startpunt maar veeleer de eigenaars hun levenstijl. De drie richtlijnen werden vastgelegd tijdens het ontwerpproces. 

 

Moderne witte vrijstaande woning met schuin dak
Mike Sinclair

 

Het eerste doel was het ontwerpen van een moderne, minimalistische en duurzame woning. In tweede instantie wouden de eigenaars de link tussen het huis en het prachtige landschap benadrukken. De laatste wens was efficiëntie. De drie elementen werden op een creatieve manier toegepast in het hedendaagse, witte huis. 

 

Keuken met kookeiland - parketvloer
© Mike Sinclair

 

Het interieur is helder en klaar wat zorgt voor een minimalistische, ruime keuken ne leefruimte. Het geheel wordt opgefleurd met kleurrijke meubels en details.

 

Open leefruimte met grote glaspartijen en parket
© Mike Sinclair

 

De final touch wordt aangebracht met de grote glaspartijen. Het resultaat is een gezellig, open ruimte met voldoende daglicht waar je heerlijk kan ontspannen met familie en vrienden. 

 

 

Lees ook
Landelijke woning boordevol herinneringen Landelijke woning boordevol herinneringen Smalle rijwoning met aanbouw Smalle rijwoning met aanbouw Moderne woning met dak & gevel in leien Moderne woning met dak & gevel in leien Compacte woning met funky interieur Compacte woning met funky interieur Kunstzinnige woning in oud magazijn (Melbourne) Kunstzinnige woning in oud magazijn (Melbourne) Origineel appartement met vintage meubelen Origineel appartement met vintage meubelen Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Hipster appartement in Madrid Hipster appartement in Madrid Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Atelier op zolder Atelier op zolder Van dakappartementen tot penthouse Van dakappartementen tot penthouse Tijdloos luxe appartement met design meubels Tijdloos luxe appartement met design meubels