Moderne woning met dak & gevel in leien

Moderne woning met dak & gevel in leien

Villa M bevindt zich te midden van een typisch Sloveens landschap. Het ontwerp bestaat uit drie uitgestrekte volumes met symmetrische puntdaken. De volumes zijn zo geplaatst dat er een dynamische gelijkvloers ontstaat. 

 

Moderne woning met leien en cementpanelen
Žiga Lovšin


Zowel de gevel als de daken zijn bekleed met leien afgewisseld met hout- en cementpanelen waardoor het speelse van de drie volumes wordt onderstreept. De combinatie tussen licht en donker zorgt ervoor dat de woning perfect aansluit bij de omgeving. 

 

 

Witte leefruimte met Eames stoelen - moderne woning
Žiga Lovšin


De drie volumes zijn op de gelijkvloers met elkaar verbonden. Op die manier ontstaat er een grootste leefruimte waar het gezin het meest van hun tijd doorbrengt. De centrale ruimte wordt afgewerkt met goed geplaatste ramen die leiden naar het terras. Vanuit de woonruimte heb je een zalig uitzicht op de weides, bergen en bossen. 

 

 

Smalle, stalen trap in de leefruimte - modern interieur
Žiga Lovšin


De centrale trap in zwart staal vormt de blikvanger in de leefruimte. 

 

 

Moderne kinderkamer met bureau op maat
Žiga Lovšin


Op het tweede verdiep vind je de kinderkamers met een prive badkamer en dressings. 

 

 

Lees ook
Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Klein appartement met open keuken en slaapkamer Klein appartement met open keuken en slaapkamer Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Café inrichting danscafé Steve's Café inrichting danscafé Steve's Rijwoning met groot ruimtegevoel Rijwoning met groot ruimtegevoel Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton Imposante trappenhal met boekenkast op maat Imposante trappenhal met boekenkast op maat Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Moderne penthouse onder boogdak Moderne penthouse onder boogdak Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Modern dakappartement met mezzanine Modern dakappartement met mezzanine Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij