Moderne woning met dak & gevel in leien

Moderne woning met dak & gevel in leien

Villa M bevindt zich te midden van een typisch Sloveens landschap. Het ontwerp bestaat uit drie uitgestrekte volumes met symmetrische puntdaken. De volumes zijn zo geplaatst dat er een dynamische gelijkvloers ontstaat. 

 

Moderne woning met leien en cementpanelen
Žiga Lovšin


Zowel de gevel als de daken zijn bekleed met leien afgewisseld met hout- en cementpanelen waardoor het speelse van de drie volumes wordt onderstreept. De combinatie tussen licht en donker zorgt ervoor dat de woning perfect aansluit bij de omgeving. 

 

 

Witte leefruimte met Eames stoelen - moderne woning
Žiga Lovšin


De drie volumes zijn op de gelijkvloers met elkaar verbonden. Op die manier ontstaat er een grootste leefruimte waar het gezin het meest van hun tijd doorbrengt. De centrale ruimte wordt afgewerkt met goed geplaatste ramen die leiden naar het terras. Vanuit de woonruimte heb je een zalig uitzicht op de weides, bergen en bossen. 

 

 

Smalle, stalen trap in de leefruimte - modern interieur
Žiga Lovšin


De centrale trap in zwart staal vormt de blikvanger in de leefruimte. 

 

 

Moderne kinderkamer met bureau op maat
Žiga Lovšin


Op het tweede verdiep vind je de kinderkamers met een prive badkamer en dressings. 

 

 

Lees ook
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Gezellig appartement met betonnen plafond Gezellig appartement met betonnen plafond Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Villa met houten gevel Villa met houten gevel Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval