Penthouse inrichting door Axel Vervoordt

Penthouse inrichting door Axel Vervoordt

De Belgische topdesigner en woonfilosoof Axel Vervoordt is altijd op zoek naar harmonie en de schoonheid van materialen. Dat is duidelijk terug te zien in dit bijzonder penthouse, gelegen in het Greenwich hotel in New York. Samen met de Japanse architect Tatsuro Miki heeft Vervoordt hier een sobere meditatieve omgeving geschapen die perfect past bij de omgeving van het hotel, een typisch negentiende-eeuwse industriële buurt midden in het drukke Manhattan.

 

inrichting Axel Vervoordt
Axel Vervoordt

 

Axel Vervoordt interieur
Axel Vervoordt

 

Dit penthouse, met een vloeroppervlak van 260m², heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een volledig ingerichte keuken, een grote woonkamer met dinerruimte en een aparte salon. Buiten is nog een zeer groot terras dat zich uitstrekt tot meerdere verdiepingen. In de weelderige tuinen buiten kunnen de hotelgasten na een verblijf in het drukke centrum van New York even tot rust komen.

 

Penthouse inrichting
Axel Vervoordt

 

Open haard Axel Vervoordt
Axel Vervoordt

 

De diverse woonruimtes zijn voorzien van stenen open haarden. Het gehele appartement ademt door het gebruik van steen, hout en andere natuurlijke materialen een sobere maar harmonieuze wabi-stijl uit. Door de grote schuifdeuren is het buitenterras makkelijk te bereiken.

 

Appartement in New York Axel Vervoordt
Axel Vervoordt

 

beton interieur Axel Vervoordt
Axel Vervoordt

 

minimalistische slaapkamer
Axel Vervoordt

 

Axel Vervoordt decoratie
Axel Vervoordt

 

Slaapkamer inrichting Axel Vervoordt
Axel Vervoordt

 

Minimalistische slaapkamer met open haard
Axel Vervoordt

 

badkamer in Penthouse door Axel Vervoordt
Axel Vervoordt
Lees ook
Moderne rijwoning met grote ramen Moderne rijwoning met grote ramen Moderne woning met dak & gevel in leien Moderne woning met dak & gevel in leien Landhuis in Engelse stijl Landhuis in Engelse stijl Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Aanbouw moderne woning met rieten dak Aanbouw moderne woning met rieten dak Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk