Pure C Restaurant – Sergio Herman

Pure C Restaurant – Sergio Herman

De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds. Dit alles wordt overgoten met een fantastisch uitzicht op zee.
 

 

interieur Sergio Herman Pure C
Koen Van Damme

 

Het moderne interieur in dit restaurant spreekt boekdelen. Het totaalbeeld krijgt heel wat cachet door de unieke vormgeving van de meubels en het uitzicht op zee. Het witte interieur zorgt voor een rustig geheel.

 

Modern restaurant met strakke inrichting
© Koen Van Damme


Door de aanwezigheid van heel wat ramen, is er veel natuurlijk licht. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel. Ook het gebruik van de naadloze betonnen gietvloer vergroten het gevoel van eenheid.
 

glazen wand
Koen Van Damme

 

Daarnaast zorgen het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen voor een natuurlijk en warm gevoel. Dit sluit aan bij het reeds aanwezige contact met de zee en de natuur.

 

Sergio Herman Pure C restaurant inrichting
Koen Van Damme


Het unieke uitzicht draagt bij aan de relaxte sfeer die het interieur uitstraalt.

 

strakke tafels in pure C van Sergio Herman
Koen Van DammeStrak met spanplafonds
 

Pure C van Sergio Herman met modern interieur
Koen Van Damme


Opvallend in dit project zijn ook de strakke spanplafonds. Een spanplafond is een slimme en praktische oplossing voor het betaalbaar inrichten van een horecazaak of particuliere woning. Door de enorme hoeveelheid aan afwerkingsmogelijkheden en de zeer voordelige prijs, is dit een populaire plafondafwerking. 
 

Strakke restaurantinrichting Pure C
Koen Van Damme


 

 

Lees ook
Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Moderne vierkante woning met houten gevelbekleding Herbestemming oude drukkerij – Maison NW Herbestemming oude drukkerij – Maison NW De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting