Pure C Restaurant – Sergio Herman

Pure C Restaurant – Sergio Herman

De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds. Dit alles wordt overgoten met een fantastisch uitzicht op zee.
 

 

interieur Sergio Herman Pure C
Koen Van Damme

 

Het moderne interieur in dit restaurant spreekt boekdelen. Het totaalbeeld krijgt heel wat cachet door de unieke vormgeving van de meubels en het uitzicht op zee. Het witte interieur zorgt voor een rustig geheel.

 

Modern restaurant met strakke inrichting
© Koen Van Damme


Door de aanwezigheid van heel wat ramen, is er veel natuurlijk licht. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel. Ook het gebruik van de naadloze betonnen gietvloer vergroten het gevoel van eenheid.
 

glazen wand
Koen Van Damme

 

Daarnaast zorgen het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen voor een natuurlijk en warm gevoel. Dit sluit aan bij het reeds aanwezige contact met de zee en de natuur.

 

Sergio Herman Pure C restaurant inrichting
Koen Van Damme


Het unieke uitzicht draagt bij aan de relaxte sfeer die het interieur uitstraalt.

 

strakke tafels in pure C van Sergio Herman
Koen Van DammeStrak met spanplafonds
 

Pure C van Sergio Herman met modern interieur
Koen Van Damme


Opvallend in dit project zijn ook de strakke spanplafonds. Een spanplafond is een slimme en praktische oplossing voor het betaalbaar inrichten van een horecazaak of particuliere woning. Door de enorme hoeveelheid aan afwerkingsmogelijkheden en de zeer voordelige prijs, is dit een populaire plafondafwerking. 
 

Strakke restaurantinrichting Pure C
Koen Van Damme


 

 

Lees ook
Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Loft 1D – De Ijsfabriek Loft 1D – De Ijsfabriek Gerenoveerde woning met minimalistisch interieur Gerenoveerde woning met minimalistisch interieur Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent