Pure C Restaurant – Sergio Herman

Pure C Restaurant – Sergio Herman

De inrichting van bar en restaurant Pure C in het Nederlandse Cadzand is een belevenis op zich. Een wit interieur met strakke woonaccessoires, betonnen gietvloeren en moderne spanplafonds. Dit alles wordt overgoten met een fantastisch uitzicht op zee.
 

 

interieur Sergio Herman Pure C
Koen Van Damme

 

Het moderne interieur in dit restaurant spreekt boekdelen. Het totaalbeeld krijgt heel wat cachet door de unieke vormgeving van de meubels en het uitzicht op zee. Het witte interieur zorgt voor een rustig geheel.

 

Modern restaurant met strakke inrichting
© Koen Van Damme


Door de aanwezigheid van heel wat ramen, is er veel natuurlijk licht. Dit vergroot het ruimtelijk gevoel. Ook het gebruik van de naadloze betonnen gietvloer vergroten het gevoel van eenheid.
 

glazen wand
Koen Van Damme

 

Daarnaast zorgen het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen voor een natuurlijk en warm gevoel. Dit sluit aan bij het reeds aanwezige contact met de zee en de natuur.

 

Sergio Herman Pure C restaurant inrichting
Koen Van Damme


Het unieke uitzicht draagt bij aan de relaxte sfeer die het interieur uitstraalt.

 

strakke tafels in pure C van Sergio Herman
Koen Van DammeStrak met spanplafonds
 

Pure C van Sergio Herman met modern interieur
Koen Van Damme


Opvallend in dit project zijn ook de strakke spanplafonds. Een spanplafond is een slimme en praktische oplossing voor het betaalbaar inrichten van een horecazaak of particuliere woning. Door de enorme hoeveelheid aan afwerkingsmogelijkheden en de zeer voordelige prijs, is dit een populaire plafondafwerking. 
 

Strakke restaurantinrichting Pure C
Koen Van Damme


 

 

Lees ook
Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting 10 unieke containerwoningen 10 unieke containerwoningen Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Industriële loft met eclectisch interieur Industriële loft met eclectisch interieur Witte loft in oude fabriek – Stockholm Witte loft in oude fabriek – Stockholm Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel