Renovatie met moderne aanbouw in glas

Renovatie met moderne aanbouw in glas

In de zeer gewilde buurt Little Venice, in West-London, ligt dit halfvrijstaande Victoriaanse huis. Architectenbureau DOSarchitects kreeg van de bewoners de opdracht om de woning te moderniseren en om meer ruimte te scheppen. Deze wens hebben de architecten uiteindelijk weten te realiseren door het creëren van een opvallendeglazen aanbouw.

 

aanbouw in glas dosarchitects london
DOSarchitects

 

De glazen aanbouw heeft een modern frame van roestvrij staal dat mooi contrasteert met de overige klassieke Victoriaanse kenmerken van het huis. De extra ruimte wordt benut als eetkamer waarin natuurlijk daglicht ongehinderd door het glazen dak kan schijnen.

 

aanbouw in glas
DOSarchitects

 

keuken met aanbouw in glas
DOSarchitects

 

aanbouw met plat glazen dak
DOSarchitects

 

aanbouw met grote ramen
DOSarchitects

 

stijlvol interieur
DOSarchitects

 

Victoriaans interieur
DOSarchitects

 

Grondplan Victoriaans huis met aanbouw
DOSarchitects

 

zijaanzicht woning met aanbouw in glas
DOSarchitects

 

placeholder
DOSarchitects
Lees ook
Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Hipster appartement in Madrid Hipster appartement in Madrid Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw