Renovatie met moderne aanbouw in glas

Renovatie met moderne aanbouw in glas

In de zeer gewilde buurt Little Venice, in West-London, ligt dit halfvrijstaande Victoriaanse huis. Architectenbureau DOSarchitects kreeg van de bewoners de opdracht om de woning te moderniseren en om meer ruimte te scheppen. Deze wens hebben de architecten uiteindelijk weten te realiseren door het creëren van een opvallendeglazen aanbouw.

 

aanbouw in glas dosarchitects london
DOSarchitects

 

De glazen aanbouw heeft een modern frame van roestvrij staal dat mooi contrasteert met de overige klassieke Victoriaanse kenmerken van het huis. De extra ruimte wordt benut als eetkamer waarin natuurlijk daglicht ongehinderd door het glazen dak kan schijnen.

 

aanbouw in glas
DOSarchitects

 

keuken met aanbouw in glas
DOSarchitects

 

aanbouw met plat glazen dak
DOSarchitects

 

aanbouw met grote ramen
DOSarchitects

 

stijlvol interieur
DOSarchitects

 

Victoriaans interieur
DOSarchitects

 

Grondplan Victoriaans huis met aanbouw
DOSarchitects

 

zijaanzicht woning met aanbouw in glas
DOSarchitects

 

placeholder
DOSarchitects
Lees ook
Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Trendy eclectische loft in Californië Trendy eclectische loft in Californië B&B in een kerk – Het verloren gedicht B&B in een kerk – Het verloren gedicht Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Moderne villa met metalen gevelbekleding Moderne villa met metalen gevelbekleding Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Origineel appartement met vintage meubelen Origineel appartement met vintage meubelen