Smalle rijwoning met aanbouw

Smalle rijwoning met aanbouw

Contrast House is een moderne renovatie van een oude woning van 120 jaar in een dichtbevolkte buurt in Toronto, Canada. De grootste uitdaging was volgens Dubbeldam Architecture het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Om dit te bereiken werd het lange, smalle rijhuis grondig gereorganiseerd en kreeg het een moderne aanbouw.

 

Smalle rijwoning met parket in de leefruimte
Dubbeldam Architecture + Design


Binnen wordt er eveneens ingenieus gespeeld met de beschikbare ruimte. De trap is mooi ingewerkt en geflankeerd door een boekenkast op maat. Unieke meubelstukken dragen bij aan de originaliteit en de charme van deze smalle rijwoning. 

 

 

Smalle keuken met witte inbouwkasten
Dubbeldam Architecture + Design


De donkere stukken in combinatie met de walnoten vloeren en witte muren creëren contrast in de smalle ruimtes. 

 

 

Moderne aanbouw met zwart geverfd hout en glaspartijen
© Dubbeldam Architecture + Design


De moderne aanbouw is een combinatie van zwart geverfd hout met grote glaspartijen zodat er in elk verdiep voldoende natuurlijk daglicht binnenvalt. Het geheel is een moderne rijwoning met speelse effecten, kortom: de ideale familiewoning voor een jong gezin. 

 

 

Lees ook
Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Moderne woning met dak & gevel in leien Moderne woning met dak & gevel in leien Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Charmante boerderij met moderne aanbouw Charmante boerderij met moderne aanbouw De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Kantoorinrichting Consultancy Bureau Kantoorinrichting Consultancy Bureau Hipster appartement in Madrid Hipster appartement in Madrid