Staalbouw woning met warme uitstraling

Staalbouw woning met warme uitstraling

Dat een staalbouw woning niet noodzakelijk koud en kil hoeft te zijn, bewijst dit project van Blankpage architects. Aan de rand van het Libanese kuststadje Amchit, bevindt zich dit prachtige huis in staalbouw met een totale oppervlakte van 430 vierkante meter.
 

Villa in staal
Ieva Saudargaitė

 

Deze moderne villa biedt een prachtig uitzicht op zee. Deze woning in staal werd gecombineerd met hout, om het een warme uitstraling te geven. De rijke vegetatie rondom de woning vergroot het gevoel van contact met de natuur.
 

 

staalbouw woning in het groen
Ieva Saudargaitė


 

kustwoning
Ieva Saudargaitė


Door de ruime hoeveelheid glas is er altijd een rechtstreekse inkijk op het groen. Daarnaast zorgen de glaspartijen er ook voor dat de woning een ruime hoeveelheid aan natuurlijk licht binnentrekt.

 

staalbouw woning vooraanzicht
Ieva Saudargaitė

 

Aan de voorzijde gebruikte men betonnen wandpanelen om de privacy te waarborgen. Ook de vegetatie links en rechts van de woning zorgt voor een natuurlijke afscheidingsbarrière.

 

interieur staalbouw
Ieva Saudargaitė

 

Binnen in de woning wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen om de kilte van het staal in evenwicht te brengen. De eettafel, het plafond, en de het terras zijn gemaakt uit hout. Dit zorgt ervoor dat de woning warmte uitstraalt.

 

staalbouwwoning met modern interieur
Ieva Saudargaitė


 

terras van staalwoning
Ieva Saudargaitė


De zetels, keuken en meubels zijn in aarde-en grijstinten, waardoor ze complementair zijn aan het neutrale kleurenpalet van de woning. De extra grote betontegels brengen een gevoel van eenheid.

 

dek van staalbouw woning
Ieva Saudargaitė


Dankzij het wandeldek is het zalig genieten van een uitzicht op zee. Ontspannen doe je in het meterslange zwembad.

 

Lees ook
Zolder appartement met wit interieur Zolder appartement met wit interieur Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Wit appartement met Scandinavische inrichting Wit appartement met Scandinavische inrichting Studio met mezzanine op zolder Studio met mezzanine op zolder Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Renovatie woning uit de jaren ’30 Renovatie woning uit de jaren ’30 Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Moderne woning in hout en crepi Moderne woning in hout en crepi