Stijlvol appartement met luxe materialen

Stijlvol appartement met luxe materialen

De bouwheer die dit appartement in Sint-Petersburg liet ontwerpen door de Russische ontwerpstudio Geometrium, wilde graag een stijlvol appartement met natuurlijke materialen. Daarom hebben de designers Alexei Ivanov en Pavel Gerasimov een ontwerpschema gebruikt met marmer en hout als basis.

 

Woonkamer en eetkamer met houten details
Studio Geometrium

 

Parket in combinatie met een marmeren vloer - appartement
Studio Geometrium

 

Marmer en parket - houten gang
Studio Geometrium

 

Het appartement is ingedeeld in twee soorten leefruimtes: de privé ruimtes (slaapkamer, dressing en make-up ruimte) en de ontmoetingsruimtes (keuken, woonkamer en eetkamer). Beide delen worden gescheiden door een badkamer en een gastenkamer.

 

marmeren vloer - gang appartement
Studio Geometrium

 

De gang wordt door een stijlvolle verticale lattenstructuur van de woonkamer gescheiden. Door de openingen tussen de latten blijft de kamer zijn open karakter behouden.

 

stijlvolle master bedroom - kussen bedwand
Studio Geometrium

 

Master bedroom met natuurlijke elementen
Studio Geometrium

 

De spiegel in de slaapkamer vormt de doorgang naar de dressing. 

 

Smalle woonkamer - natuurlijk interieur
Studio Geometrium

 

Marmer in de badkamer - inloopdouche
Studio Geometrium

 

Door de combinatie van hout en marmer krijgt de kleine badkamer een luxueuze uitstraling.

 

Marmer wand achter het toilet - badkamer
Studio Geometrium

 

Plan appartement Sint-Petersburg - Studio Geometrium
Studio Geometrium

 

plattegrond appartement Sint-Petersburg - Studio Geometrium
Studio Geometrium

 

Lees ook
Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Herinrichting halfopen bebouwing Herinrichting halfopen bebouwing Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Industrieel appartement met open zwarte keuken Industrieel appartement met open zwarte keuken Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen