Stijlvol appartement met luxe materialen

Stijlvol appartement met luxe materialen

De bouwheer die dit appartement in Sint-Petersburg liet ontwerpen door de Russische ontwerpstudio Geometrium, wilde graag een stijlvol appartement met natuurlijke materialen. Daarom hebben de designers Alexei Ivanov en Pavel Gerasimov een ontwerpschema gebruikt met marmer en hout als basis.

 

Woonkamer en eetkamer met houten details
Studio Geometrium

 

Parket in combinatie met een marmeren vloer - appartement
Studio Geometrium

 

Marmer en parket - houten gang
Studio Geometrium

 

Het appartement is ingedeeld in twee soorten leefruimtes: de privé ruimtes (slaapkamer, dressing en make-up ruimte) en de ontmoetingsruimtes (keuken, woonkamer en eetkamer). Beide delen worden gescheiden door een badkamer en een gastenkamer.

 

marmeren vloer - gang appartement
Studio Geometrium

 

De gang wordt door een stijlvolle verticale lattenstructuur van de woonkamer gescheiden. Door de openingen tussen de latten blijft de kamer zijn open karakter behouden.

 

stijlvolle master bedroom - kussen bedwand
Studio Geometrium

 

Master bedroom met natuurlijke elementen
Studio Geometrium

 

De spiegel in de slaapkamer vormt de doorgang naar de dressing. 

 

Smalle woonkamer - natuurlijk interieur
Studio Geometrium

 

Marmer in de badkamer - inloopdouche
Studio Geometrium

 

Door de combinatie van hout en marmer krijgt de kleine badkamer een luxueuze uitstraling.

 

Marmer wand achter het toilet - badkamer
Studio Geometrium

 

Plan appartement Sint-Petersburg - Studio Geometrium
Studio Geometrium

 

plattegrond appartement Sint-Petersburg - Studio Geometrium
Studio Geometrium

 

Lees ook
Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Rijwoning met groot ruimtegevoel Rijwoning met groot ruimtegevoel Gezellig appartement met betonnen plafond Gezellig appartement met betonnen plafond Landelijke inrichting met zachte kleuren Landelijke inrichting met zachte kleuren Hippe koffiebar met speels interieur Hippe koffiebar met speels interieur De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement