Studio met mezzanine op zolder

Studio met mezzanine op zolder

De open loft in Camden werd omgetoverd tot een heldere en dynamische woon- en werkruimte. Studio Craft Design creëerde een plek dat zowel efficient als creatief beantwoordt aan de noden van wonen in Londen.

 

Witte loft met kast in de trap
Armando Elias


De open layout is het gevolg van een simpel wit volume in het midden van de loft die alle nutsvoorzieningen omhult. Het vrijstaand volume verdeelt het open plan in verschillende ruimtes zoals de keuken, de woonruimte, opslagruimte, badkamer en een mezzanine voor de slaap- en werkruimte. 

 

Open witte keuken met houten werkblad - loft
Armando Elias

 

De ene wand wordt volledig ingenomen door een open, witte inbouwkast. Het doent zowel dienst als opbergruimte in de keuken als als boekenkast. Het unieke aan deze kast is dat het eveneens de trap vormt naar de mezzanine. 

 

Trap als boekenkast - mezzanine
Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder - doorlopende boekenkast
Armando Elias

 

Knusse woonkamer met boekenkast als trap
Armando Elias

 

Wit vrijstaand volume met knusse zetel
©

 

Witte keuken met houten werkblad - open loft
Armando Elias

 

Keukentafel met designstoelen - open loft met witte keuken
Armando Elias

 

Bovenaanzicht op keuken en eetkamer - witte loft met mezzanine
Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder + bureau - mezzanine
Armando Elias

 

Lees ook
Woonvolume met grote boekenkast in gerenoveerde loft Woonvolume met grote boekenkast in gerenoveerde loft Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Moderne bungalow renovatie met binnentuin Moderne bungalow renovatie met binnentuin Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Landelijke loft in Waregem Landelijke loft in Waregem Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement met modern landelijk interieur Appartement met modern landelijk interieur Gerenoveerde retro villa te Houthalen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Compact appartement met Scandinavisch interieur Compact appartement met Scandinavisch interieur