Studio met mezzanine op zolder

Studio met mezzanine op zolder

De open loft in Camden werd omgetoverd tot een heldere en dynamische woon- en werkruimte. Studio Craft Design creëerde een plek dat zowel efficient als creatief beantwoordt aan de noden van wonen in Londen.

 

Witte loft met kast in de trap
Armando Elias


De open layout is het gevolg van een simpel wit volume in het midden van de loft die alle nutsvoorzieningen omhult. Het vrijstaand volume verdeelt het open plan in verschillende ruimtes zoals de keuken, de woonruimte, opslagruimte, badkamer en een mezzanine voor de slaap- en werkruimte. 

 

Open witte keuken met houten werkblad - loft
Armando Elias

 

De ene wand wordt volledig ingenomen door een open, witte inbouwkast. Het doent zowel dienst als opbergruimte in de keuken als als boekenkast. Het unieke aan deze kast is dat het eveneens de trap vormt naar de mezzanine. 

 

Trap als boekenkast - mezzanine
Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder - doorlopende boekenkast
Armando Elias

 

Knusse woonkamer met boekenkast als trap
Armando Elias

 

Wit vrijstaand volume met knusse zetel
©

 

Witte keuken met houten werkblad - open loft
Armando Elias

 

Keukentafel met designstoelen - open loft met witte keuken
Armando Elias

 

Bovenaanzicht op keuken en eetkamer - witte loft met mezzanine
Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder + bureau - mezzanine
Armando Elias

 

Lees ook
Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Kantoorinrichting Consultancy Bureau Kantoorinrichting Consultancy Bureau Hippe koffiebar met speels interieur Hippe koffiebar met speels interieur Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten