Traditionele rijwoning met moderne aanbouw

Traditionele rijwoning met moderne aanbouw

Deze rijwoning was oorspronkelijk donker en smal. Door de toevoeging van de aanbouw krijgt dit pand veel meer lichtinval. Bovendien wordt het contact met de tuin vergroot. Het opvallend design geeft de klassieke woning een moderne en excentrieke toets.
 

moderne aanbouw licht
NOJI Architects

Het design van de aanbouw is excentriek. Driehoekige lijnen vormen de basis en worden doorgetrokken naar de rest van de woning. Bij de afwerking viel de materiaalkeuze op triplex.
 

modern gemengd met klassiek
NOJI Architects

 

De klassieke elementen van de oorspronkelijke woning vloeien mooi samen met de moderne elementen van de aanbouw.
 

keuken aanbouw
NOJI Architects


Ook de keuken en eetplaats baden in het licht dankzij de aanbouw. De stijl is geïnspireerd door de jaren ’60.

 

aanbouw contact met tuin
NOJI Architects

 

Dankzij de aanbouw wordt het contact met de tuin vergroot.

Lees ook
Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Trendy eclectische loft in Californië Trendy eclectische loft in Californië Moderne aanbouw met verdieping Moderne aanbouw met verdieping Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Goedkope renovatie: Oude fabriek wordt trendy appartement Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Dakappartement met mezzanine Dakappartement met mezzanine Loft in oude schuur met originele houten balken Loft in oude schuur met originele houten balken Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio