Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte

Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte

Dot Interieur werd ingeschakeld om deze leefruimte volledig te transformeren op maat van de klant. De eigenaars zijn fervente reizers en hadden graag hun reissouvenirs geëtaleerd gezien in een mooie wandkast, maar hadden tegelijk ook nood aan meer bergruimte. Deze etnische woonkamer is het resultaat. Kijk even mee binnen.

 

Wandkast voor meer bergruimte

Deze lange wandkast was dé oplossing voor het creëren van bergruimte. Ze beschikt over een barkast en binnenlades voor bestek en servies. Bureaumateriaal, een printer en nog zo veel meer kan er in opgeborgen worden. Ook de voorziene bureautablet in hetzelfde materiaal als de nissen maakt de wandkast extra handig en mooi.

wandkast met ingewerkte bureau
Dot Interior

 

 

Souvenirs in etnisch interieur

Het etaleren van de souvenirs gebeurt in nissen in dezelfde tint als de bestaande parket, die overigens ook opgeschuurd werd. Elke nis wordt ook apart verlicht door een subtiel spotje.

reissouvenirs etaleren in nis
Dot Interior

 

De etnische stijl is verder vertegenwoordigd dan enkel de wandkast. Alle meubelstukken en accesoires met een wereldse toets zijn meer dan welkom in dit interieur.

exotische meubels in interieur
Dot Interior

 

 

Pasteltinten in Meubels

Qua kleur en materiaal zag de klant graag natuurlijke pasteltinten, zo werd er af en toe met speels gekleurde vlakken gewerkt op de wandkast. Verder werd alles zo veel mogelijk in wit gehouden om de focus op de kasten en het parket te bewaren.

pasteltinten wandkast
Dot Interior

 

Zwart breekt een geheel. Daarom kan je deze kleur terugvinden in enkele zwarte meubelstukken zoals de haard en de nis ernaast voor houtblokken.

interieur zwarte tinten
Dot Interior

 

 

verplaatsbare Lichtpunten

Omdat het moeilijk was om de bestaande lichtpunten te verplaatsen, werd er gebruik gemaakt van opbouwrails. Deze zijn praktisch omdat alle lichtpunten kunnen verplaatst worden op de rails en bovendien passen ze mooi binnen het geheel van de ruimte.

lichtpunten in leefruimte
Dot Interior

 

Door te luisteren naar de wensen van de bouwheer, en deze te vertalen in een creatief ontwerp is Dot Interieur erin geslaagd om een leefruimte te creëren die zowel persoonlijk als zeer functioneel is.

leefruimte souvenirs etaleren en opbergruimte
Dot Interior

 

Fotogalerij

Lees ook
Charmante boerderij met moderne aanbouw Charmante boerderij met moderne aanbouw Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Studio met mezzanine op zolder Studio met mezzanine op zolder Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer