Strak interieur met multiplex trap en keuken

Strak interieur met multiplex trap en keuken

Het interieurdesign bureau Big-game kreeg van de Zwitserse architect Guillaume Burri de opdracht om het interieur van twee appartementen in Zwitserland te ontwerpen. Deze appartementen werden gecreëerd in een oude glasfabriek in Eclépens, een klein industrieel dorpje in de buurt van het meer van Genève. Aangezien de appartementen bedoeld waren voor verhuur, heeft men zich bij het ontwerpen voornamelijk gericht op het ontwikkelen van de meest belangrijke elementen in het interieur zoals een trap, opslagruimte en keuken. Het resultaat is een fris geheel dat ondanks het maatwerk bijzonder goedkoop gerealiseerd kon worden.

 

afgesloten dakterras
Big-Game

 

multiplex keuken
Big-Game

 

Het unieke aan dit interieur is de keuze van het materiaal. Het is bijna geheel samengesteld uit geoliede timmerpanelen (vuren multiplex). De warme kleuren en rijkelijke structuren zorgen voor het nodige contrast in deze grote witte ruimte.

 

multiplex interieur
Big-Game

 

De keuken en trap werden opgebouwd in één volume die ook heel wat bergruimte herbergt. Door de beperkte oppervlakte optimaal te benutten is er toch nog voldoende openheid wat het ruimtegevoel sterk ten goede komt.

 

bureau op maat in vuren multiplex
Big-Game

 

Op de bovenste verdieping (slaapkamer) is een open ‘raam’ aangebracht dat aansluit op het bureau dat in de volle breedte van de ruimte is geplaatst. Dit maakt de kamer minder geïsoleerd. Het raam heeft ook een ruimtelijke werking en werd ook afgewerkt met vuren multiplex.

 

Wit interieur met multiplex
Big-Game

 

Inbouwkast met bureau
Big-Game

 

In de kleinere kamers heeft men hetzelfde principe toegepast als bij de slaapkamer alleen is hier nu kastruimte geïntegreerd om zoveel mogelijk ruimte te kunnen besparen.

 

Appartement 2

Multiplex vuren trap
Big-Game

 

trap van vuren multiplex
Big-Game

 

Inrichting met multiplex
Big-Game

 

grondplan
Big-Game

 

grondplan Big Game - Zwitserland
Big-Game

 

Lees ook
Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Modern dakappartement met mezzanine Modern dakappartement met mezzanine Binnenkijken: Pinterest San Francisco Binnenkijken: Pinterest San Francisco Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne loft inrichting – Brussel Moderne loft inrichting – Brussel Moderne penthouse onder boogdak Moderne penthouse onder boogdak Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Boerderij wordt moderne woning met industrieel interieur Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Binnenkijken: Appartement met verticale tuin Binnenkijken: Appartement met verticale tuin