Witte loft in oude fabriek – Stockholm

Witte loft in oude fabriek – Stockholm

Deze lichte en ruime loft in Stockholm is in 2010 ontworpen door het Zweedse architectenbureau Oscar Properties. Het appartement is gerealiseerd in een voormalige fabriek dat oorspronkelijk lampen produceerde. Door de schitterende ligging, aan het meer van Hammarby, hebben nagenoeg alle kamers in het appartement een spectaculair uitzicht op het water en de schepen die regelmatig voorbij varen.

 

loft in oude fabriek
Oscar properties

 

loft met vide
Oscar properties

 

hemelbed hout
Oscar properties

 

wasmachine in badkamer
Oscar properties

 

witte woonkamer met parket
Oscar properties

 

loft met zicht op rivier - Stockholm
Oscar properties

 

hoge loft
Oscar properties

 

witte kinderkamer
Oscar properties

 

 

Vide met gastenkamer bureau en bergruimte

Het plafond bevindt zich op maar liefst 4,4 meter hoogte. Dat geeft niet alleen een bijzonder woongevoel maar biedt ook allerlei kansen om de ruimte op creatieve wijze te benutten. De vide die in het appartement is aangebracht zorgt voor 25 vierkante meter aan extra ruimte. Hier is een gastenkamer gemaakt, een kleine kantoorruimte en een aparte ruimte om spullen op te bergen.

 

loft met hoge plafond
Oscar properties

 

speelkamer op vide in loft
Oscar properties

 

witte slaapkamer met kasten op maat
Oscar properties

 

onzichtbare bureau
Oscar properties

 

Lees ook
Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Stijlvol appartement met luxe materialen Stijlvol appartement met luxe materialen Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting B&B in een kerk – Het verloren gedicht B&B in een kerk – Het verloren gedicht Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Ruime moderne halfopen bebouwing met veel lichtinval Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Klein appartement met open keuken en slaapkamer Klein appartement met open keuken en slaapkamer Creatief coworking kantoor in Amsterdam Creatief coworking kantoor in Amsterdam Imposante loft met binnentuin – Spanje Imposante loft met binnentuin – Spanje