Deze witte loft in Brussel is vooral interessant door de twee vrijstaande volumes die in de rechthoekige ruimte geplaatst werden. De twee gescheiden kubusvormige ruimtes worden benut als slaapkamer en werkkamer. Een leuk concept wanneer je wonen en werken duidelijk wil afscheiden in de thuisomgeving.

 

Witte loft met dubbele trap
adn Architectures

 

Kubusvormige ruimte binnen een loft
adn Architectures

 

Industriële, witte loft met betonnen plafond
adn Architectures

 

Betonnen plafond in industriële loft
adn Architectures

 

Volledig witte loft met kleine houtaccenten
adn Architectures

 

minimalistische witte loft - industrieel interieur
adn Architectures


De twee metalen trappen die in tegengestelde richting zijn geplaatst, vormen een kunstwerk op zich.

 

Grote witte inbouwkast - industriële loft
adn Architectures


Om plaats te bieden aan alle spullen en materialen is er in deze loft een grote kastenwand aangebracht die reikt van de vloer tot het plafond.

 

Inloopdouche - moderne witte badkamer
adn Architectures

 

 

 

Kubus 1: Werkkamer
 

Witte metalen trap - loft
adn Architectures


De slanke witte trap van metaal vormt één geheel met de gesloten onderzijde van de de werkkamer. Vanuit een bepaalde hoek bezien, lijkt de trap massiever dan in werkelijkheid. De wanden van de bovenzijde van dit afgescheiden vertrek zijn gemaakt van een geperforeerd  materiaal waardoor je vanuit de kamer toch zicht hebt op de rest van de ruimte.

 

Doorzichtige metalen muren - loft
adn Architectures

 

Witte metalen trap in een industriële loft
adn Architectures

 

 

 

Kubus 2: Slaapkamer
 

Slaapkamer met metalen afsluiting - loft
adn Architectures

 

Grondplan witte, industriële loft
adn Architectures

 

Grondplan industriële loft met twee kubusvormige ruimtes
adn Architectures

 

Lees ook
Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Smalle rijwoning met aanbouw Smalle rijwoning met aanbouw Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Appartement met wit interieur Appartement met wit interieur Witte loft in oude fabriek – Stockholm Witte loft in oude fabriek – Stockholm Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Villa met houten gevel Villa met houten gevel Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Appartement met moderne landelijke inrichting Appartement met moderne landelijke inrichting Hip appartement met warm industrieel interieur Hip appartement met warm industrieel interieur