Deze witte loft in Brussel is vooral interessant door de twee vrijstaande volumes die in de rechthoekige ruimte geplaatst werden. De twee gescheiden kubusvormige ruimtes worden benut als slaapkamer en werkkamer. Een leuk concept wanneer je wonen en werken duidelijk wil afscheiden in de thuisomgeving.

 

Witte loft met dubbele trap
adn Architectures

 

Kubusvormige ruimte binnen een loft
adn Architectures

 

Industriële, witte loft met betonnen plafond
adn Architectures

 

Betonnen plafond in industriële loft
adn Architectures

 

Volledig witte loft met kleine houtaccenten
adn Architectures

 

minimalistische witte loft - industrieel interieur
adn Architectures


De twee metalen trappen die in tegengestelde richting zijn geplaatst, vormen een kunstwerk op zich.

 

Grote witte inbouwkast - industriële loft
adn Architectures


Om plaats te bieden aan alle spullen en materialen is er in deze loft een grote kastenwand aangebracht die reikt van de vloer tot het plafond.

 

Inloopdouche - moderne witte badkamer
adn Architectures

 

 

 

Kubus 1: Werkkamer
 

Witte metalen trap - loft
adn Architectures


De slanke witte trap van metaal vormt één geheel met de gesloten onderzijde van de de werkkamer. Vanuit een bepaalde hoek bezien, lijkt de trap massiever dan in werkelijkheid. De wanden van de bovenzijde van dit afgescheiden vertrek zijn gemaakt van een geperforeerd  materiaal waardoor je vanuit de kamer toch zicht hebt op de rest van de ruimte.

 

Doorzichtige metalen muren - loft
adn Architectures

 

Witte metalen trap in een industriële loft
adn Architectures

 

 

 

Kubus 2: Slaapkamer
 

Slaapkamer met metalen afsluiting - loft
adn Architectures

 

Grondplan witte, industriële loft
adn Architectures

 

Grondplan industriële loft met twee kubusvormige ruimtes
adn Architectures

 

Lees ook
Hippe koffiebar met speels interieur Hippe koffiebar met speels interieur Gerenoveerde woning met minimalistisch interieur Gerenoveerde woning met minimalistisch interieur Funky appartement met hip behang Funky appartement met hip behang Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Studio met mezzanine op zolder Studio met mezzanine op zolder Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Appartement met moderne landelijke inrichting Appartement met moderne landelijke inrichting Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building)