Zolder appartement met dakterras

Zolder appartement met dakterras

Stockholm staat bekend voor zijn pareltjes aan appartementen waarbij het oude perfect wordt gecombineerd met moderne oplossingen. Dit zolderappartement bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van een blok uit 1885. Het grote appartement op zolder wordt afgewerkt met een groots dakterras met uitzicht over de stad.

 

Helder zolderappartement met witte muren, balken en open haard
Skeppsholmen


Het witte interieur van het zolder appartement wordt aangevuld met charmante details zoals de open haard en de boekenkast op maat. De link naar buiten wordt sterk geaccentueerd met grote schuiframen die uitkomen op het dakterras.

 

Smalle witte stalen trap
Skeppsholmen


Het fijne witte stalen trapje in de leefruimte leidt naar de slaapkamers op zolder. 

 

Knusse slaapkamer op zolder
Skeppsholmen


De slaapkamer op zolder is de ideale plaats om tot rust te komen. Voldoende daglicht valt binnen langs de grote dakramen om heerlijk wakker te worden.

 

Minimalistische keuken met houten kookeiland
Skeppsholmen


De keuken in dit zolder appartement is uniek door het contrast tussen industrieel en traditioneel. De inox buis die dienst doet als dampkap contrasteert met het houten werkblad en houten vloer. De stalen witte draaitrap komt uit in de leefruimte op het tweede verdiep. 

 

Witte leefruimte met originele balken en houten vloer
Skeppsholmen


De kleine zolderramen geven sfeer aan deze knusse leefruimte.

 

Dakterras met glazen schuiframen
Skeppsholmen


Ten slotte is het dakterras de perfecte plaats om te ontspannen na een drukke werkdag. Tijdens de zomer kan je het interieur en exterieur perfect in elkaar laten overlopen dankzij de glazen schuifdeuren.

 

Lees ook
Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Moderne penthouse onder boogdak Moderne penthouse onder boogdak Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio Creatief coworking kantoor in Amsterdam Creatief coworking kantoor in Amsterdam Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten