De Bourgie tafellamp van Kartell is een echte blikvanger in huis en bestaat uit een mix van zuidelijk temperament en Barok. De armatuur werd ontworpen door de Italiaanse designer Ferrucio Laviani.

 

bourgie kartell design tafellamp

 

Instelbare hoogte

Het uniek aan deze temperamentvolle tafellamp is de wijze waarop de kap is bevestigd. Deze kap met plissé effect kan namelijk op drie verschillende hoogtes worden ingesteld (68, 72 en 78 cm.) Hierdoor zijn verschillende schaduweffecten mogelijk. In het lampje kunnen drie gloeilampen (van max. 40 watt) gemonteerd worden. De voet van deze tafellamp van Kartell bestaat uit drie verschillende vlakken.

 

bourgie lamp kartell design tafellamp goud

 

Bourgie tafellamp kopen

De Bourgie tafellamp die gemaakt is van polycarbonaat of verchroomd ABS is bij uitstek geschikt voor de woon- of slaapkamer. Deze sfeerlamp met Italiaans temperament is in een aantal kleuren te krijgen (zilver, goud, zwart, chrome en kristal.). Prijzen zijn vanaf € 235,-. Hij wordt geproduceerd door de Italiaanse design fabrikant Kartell.

 

bourgie design lamp goud kartell

Copyright foto's: www.kartell.com

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!