De Copper Shade hanglamp, ontworpen door Tom Dixon is een echte designklassieker die zowel in klassieke- als moderne interieurs perfect tot zijn recht komt. De bolvormige lampenkap is gemaakt van polycarbonaat waarover een dunne koperlaag is aangebracht. Hierdoor krijgt de lamp een perfect spiegelend oppervlak. Je kunt de Copper Shade lamp zowel solitair als in groep hangen.

 

copper shade hanglamp © Tom Dixon

 

Tom Dixon hanglamp © Tom Dixon

 

koper hanglamp Tom Dixon © Tom Dixon

 

 

 

Copper shade hanglamp Brons

De Copper Shade hanglamp is niet alleen verkrijgbaar in koper maar ook in brons. Beide lampen hebben binnenin een rode gloed.

Copper shade bronze hanglamp © Tom Dixon

 

glanzende hanglamp bollen © Tom Dixon

 

Tom Dixon hanglamp © Tom Dixon

 

Copper Shade hanglamp kopen

De copper Shade hanglamp is in twee diameters te koop (25cm. en 45 cm.) De kleinste versie kost gemiddeld € 350. De grote versie € 550. Hij wordt geleverd met een transparant snoer (2.5 meter lengte) en een zwartmetalen plafondkap. De lichtbron is een halogeenlamp (type E27) van maximaal 42 watt. Deze hanglamp maakt deel uit van de 'copper Shade serie' van Tom Dixon waarin ook een vloerlamp is opgenomen.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR