Fotograaf John Kraft bedacht in 2006 het concept van foto’s als spatwand. Hij startte het bedrijf “Pimp your kitchen” op waarmee hij in samenwerking met Perfax de techniek perfectioneerde. Het resultaat is een kleurvaste, makkelijk te reinigen spatwand van fotobehang. In een mum van tijd kan je de keuken een trendy uitstraling geven door een prachtig landschap, objecten of familieleden op de achtergrond te zetten. Het resultaat is een unieke eyecatcher die de keuken tot leven doet komen en bezoekers ongetwijfeld zal bijblijven.


Realisaties met Foto achterwanden

foto bloemen spatwand

De fotowand bestaat uit hoogwaardig papier op basis van latex. Dit is bedrukt met pigmenthoudende inkt om verkleuring tegen te gaan. De plaatsing gebeurt met een sterke behangerslijm. Dankzij het naadloos oppervlak van het fotobehang is dit materiaal makkelijk te reinigen met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakproduct.

 

Keuken bamboe spatwand

Het is ook mogelijk om eigen foto's aan te leveren voor je keuken spatwand. De kwaliteit van deze foto's moeten wel voldoende hoog zijn om een mooi resultaat te bekomen. Pimp your kitchen overloopt graag de mogelijkheden om samen het beste resultaat te bekomen.

 

originele witte keuken met kleurrijke achterwand

Naast het fotobehang "Pimp Flexible" biedt Pimp Your Kitchen sinds kort ook prints aan op hoogwaardig plaatmateriaal. Pimp Superior bestaat uit een laag aluminium van 2 millimeter waarop de tekening onder druk en warmte gebakken wordt.

 

kleurrijke keukenspatwand

 

spatwand kookpotten

 

Foto klaprozen in de keuken

 

Gele keuken met citroen accent

 

Originele achterwand keuken

 

Pimp Your Kitchen - De fotowand voor uw keuken

Ben jij die saaie tegels ook meer dan beu gezien en wil je een unieke blikvanger voor de keuken? Neem dan zeker een kijkje op pimpyourkitchen!

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS