Dat hout ook in moderne inrichtingen nog een plekje kan krijgen, blijkt nogmaals bij het zien van de nieuwste verlichting van Passion 4 Wood. De rijkelijke texturen en kleuren van hout worden er gebruikt als basis voor stijlvolle, sculpturale verlichtingen.

 

een nieuwe wind in de verlichtingsbranche

hout kl
verlichting bar

 

Wie de design verlichting van "Passion 4 Wood" bekijkt, komt meteen tot de conclusie dat hout een heel divers materiaal is. Elke houtsoort heeft zijn eigen verhaal en is verkrijgbaar in tal van vormen en kleuren.

 

staanlamp

Door gebruik te maken van dunne, plooibare stroken hout krijgen de lampen de meest bijzondere vormen. Om dit te realiseren wordt aan de achterzijde een gaas voorzien. Zo is de stevigheid en duurzaamheid gewaarborgd en blijven de houten lampen hun vorm behouden.

 

verlichting bar
hout lamp

 

Houten lampen die ambachtelijk vervaardigd zijn

verlichting

De houten lampen van Passion 4 Wood worden volledig met de hand gemaakt. Op vraag van de klant is het ook mogelijk de lampen op maat te laten maken zodat ze perfect passen in elk interieur.

 

licht
licht

De originele vormgeving zorgt soms ook voor leuke lichteffecten. In bovenstaand restaurant verschijnen organische tekeningen op het plafond door de filtering van het licht.


Over Passion 4 Wood

Passion 4 Wood is een bedrijf uit Oostende dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van verlichting, kunstobjecten, sculpturen en andere decoratieve elementen waarin hout een belangrijke creatieve basis vormt. De tentoonstellingsruimte van Passion 4 Wood kan je bezoeken in de koninginnelaan 52. Hun website is terug te vinden op www.passion4wood.be

 

staanlamp
passion4wood

 

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS