tiLumi Talk is een sociale wandlamp die je kan gebruiken als communicatiemiddel, uurwerk, weerstation, sfeerlamp en zoveel meer. Door het delen van emoties en informatie wordt deze designlamp de eerste communicatievorm die moeiteloos past in elk interieur.


tiLumi Talk - Het concept

tilumi

De tiLumi Talk geeft op een subtiele en verrassende manier boodschappen weer van vrienden en familie die deel uitmaken van de tiLumi community. Deze boodschappen, de zogenaamde tiLumi's kan je zelf maken of selecteren uit een bibliotheek. De tiLumi talk komt met een ingebouwde WiFi ontvanger zodat je de tiLumi's op elke plek in je woning kan ontvangen.

 

tilumi

Stel je tiLumi kleuren samen > Maak een profiel aan > Vind je vrienden en familie > Deel je tiLumi's

 

tilumi

Het verzenden en ontvangen van berichtjes via de tiLumi Talk is veel persoonlijker en origineler dan een smsje. Ze zullen de sfeer van de woning meebepalen en je hoeft nooit meer op knopjes te duwen om je boodschappen te bekijken.


tiLumi Talk uitvoeringen

De tiLumi Talk is verkrijgbaar in drie varianten: White Chocolate, Beautifull Bamboo en Black Magic. Naast deze standaard designs kan je ook je eigen tiLumi Talk designlamp samenstellen. Elk lamp wordt geproduceerd in Nederland en bevat een energiezuinig ledscherm.

 

tilumi

 

tiLumi Talk kopen

uilumi

Deze sociale design verlichting kan je bestellen op de website van tiLumi voor €399. Hierbij heb je gratis en onbeperkte toegang tot de tiLumi community. Meer info op http://www.tilumi.com/

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS