Een sexy slaapkamer is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je comfortabel bent en waar je je aantrekkelijk voelt. Veel hangt af van persoonlijke smaak, maar met de volgende tips kan je optimaal van de slaapkamer genieten door er een romantische en sensuele sfeer te creëren. Natuurlijk moet de slaapkamer niet alleen visueel aantrekkelijk zijn – alle zintuigen moeten geprikkeld worden. Wat wij zien, horen, ruiken, voelen en proeven speelt een grote rol in hoe we ons voelen.

 

Sexy slaapkamer geuren


Een rustgevend muziekje om te ontspannen en bloemen zoals jasmijnen of rozen, zorgen ervoor dat de ‘sexy bedroom’ heerlijk gaat ruiken en er een romantische evenals sensuele sfeer wordt gecreëerd. Een zacht tapijt en luxe beddengoed stimuleren het gevoel, waar een bakje aardbeien of een glas wijn ervoor zorgt dat echt alle zintuigen geprikkeld worden.

 

 

Sexy slaapkamer zien

 

De twee belangrijkste elementen waar op gelet moet worden zijn echter de verlichting en de kleuren van de slaapkamer. Indirect licht is niet te intens en zorgt ervoor dat de sfeer romantisch blijft. Ideaal zijn plafondlampen die het licht naar boven reflecteren of gedimde lampen die schaduwen werpen.

De kleuren in de ‘sexy bedroom’ moeten warm en neutraal zijn. Abrikoos, licht paars en subtiele ‘nude’ nuances voegen energie toe aan de kamer en dus ook aan de sfeer. Koraal, oranje en rozen zijn de perfecte keuze voor de inrichting van de ‘sexy bedroom’ omdat deze kleuren passie en verlangen vertegenwoordigen. Met deze tips wordt de slaapkamer een plek waar we ons sexy kunnen voelen door gewoonweg ons zelf te zijn!

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!