Vlaanderens oudste en bekendste tuinbeurs zal ook dit jaar weer heel wat kijklustigen lokken. Van 6 - 8 mei wordt het Park van Beervelde omgetoverd tot een oase van het beste wat er te vinden is op het gebied van planten, tuinen en tuindecoratie. De Tuindagen 2016 staan met meer dan 220 exposanten in het teken staan van rozen, onder het motto "La Vie en Rose".

 

la Vie en rOSE

De sfeer tijdens de Tuindagen is zo geliefd, dat het niet hoeft te verbazen dat ze elk jaar meer en meer bezoekers lokt. Het thema van dit jaar legt de focus op rozen. Een positieve kijk op het leven en verliefdheid horen daar ook bij. Een aantal exposanten zullen hun aanbod dan ook aanpassen aan dit thema. Ontdek nieuwe rozen, roze groenten in de tuin of een heerlijke rozenijsje.
 

LAATSTE Trends in tuininterieur & tuindecoratie 

Ook interieur- & designlovers komen hier aan hun trekken. Tijdens deze 3-daagse ontdek je alles over de laatste trends in tuininterieur & tuindecoratie. Je vindt er onder andere hippe tuinmeubelen van de grootste designmerken. Maar ook originele tuindecoratie van trendy merken en ecobrands zijn er te vinden.  Wil je je tuin graag inrichten volgens de laatste trends? Ook daarvoor kan je terecht tijdens de Tuindagen. Je vindt er heel wat tuinarchitecten gespecialiseerd in strakke composities van moderne tuinen. 
 

Tuindagen Beervelde 2015 Beeld van Tuindagen Beervelde editie 2015


 

Tuinen & zoveel meer

De Tuindagen focussen op een groot aanbod aan planten, tuinen en tuindecoratie. Maar daarnaast valt er ook voor kinderen heel wat te beleven. Met onder meer de wedstrijd "De Tuinkampioen" en heel wat kinderanimatie komen ook de kleinsten aan hun trekken. Voor volwassenen zijn er lezingen, demonstraties en optredens. Ook wedstrijden zoals Beloftevolle Hovenier 2016 en de uitreiking van de Tuinpersoonlijkheidstrofee maken deze tuinbeurs anders.

 

PraktischE INFO

Data: van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei 2016, telkens van 10 - 18 uur.

Locatie: Park van Beervelde, Beerveldsebaan 33, Lochristi 

Parking: gratis op de grote weiden. Mindervaliden kunnen terecht op de VIP-parking

Toegangsprijs: € 8 (groepen vanaf 25 personen), € 10 (in VVK op de webshop), € 12 (aan de kassa)

Extra's: plantencrèche (voor het bewaren van je aankopen) en heel wat eetgelegenheden

 

Affiche Tuindagen
 

Meer info: Parkvanbeervelde.be & info@parkvanbeervelde.be

 

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!