Ga naar de inhoud

Online offerte aanvragen voor aanbouw

Dankzij een aanbouw breng je meer licht en ruimte in je woning.  Je kan kiezen voor hout, metaal of baksteen. Voor de beste prijs, loont het altijd om offertes op maat aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo kan je makkelijk zelf prijzen vergelijken en merk je meteen wie de goedkoopste is.

LEES ARTIKEL

Aanbouw aan huis: Tips & inspiratie

Een aanbouw zorgt instant voor extra ruimte en licht in huis. Er zijn tal van materialen die je kan gebruiken voor een moderne of landelijke aanbouw. De populairste vormen met hun voor- en nadelen vind je hier. 

LEES ARTIKEL

Kiezen voor een aanbouw of veranda?

Een aanbouw of een veranda als uitbreiding van je woning? Het grootste verschil tussen beide is de hoeveelheid glas. Hier zetten we de belangrijkste verschillen op een rijtje. 

LEES ARTIKEL

 

Woning uitbreiden met veranda of aanbouw

Een veranda of aanbouw zijn twee ideale manier om je huis uit te breiden en extra licht binnen te trekken. Daarbovenop geven beide types een meerwaarde aan je woning. Het grootste verschil tussen een aanbouw en een veranda is de hoeveelheid glas. Een aanbouw is veeleer een uitbreiding van de leefruimte waarbij een veranda een apart deel vormt. Met een veranda kan je ook in de winter genieten van een 'buitengevoel'. In onze artikels vind je alles wat je wil weten over de verschillen tussen een aanbouw en een veranda en de gebruikte materialen. Tegelijkertijd geven we allerlei foto's en links naar projecten ter inspiratie. 

 

Witte veranda met inox keuken - aanbouw of veranda© Shutterstock