Kinderbehang is een handige oplossing om van de kinderkamer een fantasierijke en kleurrijke plek te maken. Het is goedkoper dan enkele potten verf, sneller geplaatst en bovendien makkelijk aan te brengen door elke doe-het-zelver.

 

Kinderbehang kopen: bekende merken

Er zijn heel wat fabrikanten die kinderbehang aanbieden. Onderstaande realisaties willen we je zeker niet onthouden. 

 

Kinderbehang Ferm Living

 

Ferm Living kinderbehang

Ferm Living is een Deens designmerk dat gekend staat voor zijn Scandinavisch design op kinderformaat. Naast kleurrijke kussentjes en hippe bergmeubels produceren ze ook leuke behangprints die de kinderkamer een originele toets geven. Naast robots en bomen hebben ze ook kinderbehang met treinen, ballonnen en heel wat leuke figuurtjes. Het behang van Ferm Living behang komt per rol van 5,3 vierkante meter en kan je kopen voor 70 euro.

 

Walltastic kinderbehang

 

Walltastic Kinderbehang

Walltastic is een Engels bedrijf dat gespecialiseerd is in behangpapier en muurstickers voor kinderkamers. Je hebt keuze uit meer dan 30 prints en elke Walltastic komt in een leuke verpakking. Naast Planes, Barbie, Spiderman, Winnie The Pooh en Mickey Mouse hebben ze ook heel wat leuke tekeningen van eigen makelij. Elke tekening is 240 centimeter hoog en 300 centimeter breed. Kostprijs: 70 euro. Online kopen: Acaza

 

Komar kinderbehang

 

Komar kinderbehang

Komar is een duitse fabrikant van fotobehang die ook heel wat leuke muurposters voor de kinderkamer verkoopt. Prijzen variëren naargelang het formaat en starten vanaf 50 euro per tekening.

 

Combineer kinderkamer behang met bijhorende decoratie

Om van de kinderkamer een echte thema-kamer te maken, kan je naast het behang ook bijhorende decoratie toevoegen. Dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Door je decoratie zelf te maken, kan je heel wat geld uitsparen. Zo kan je in een jungle-kamer slingers hangen van verweerde koorden, oude tapijten verknippen in de vorm van dieren en het bed bekleden met gedroogde takken.