Met muurstickers kun je de kinderkamer snel een vrolijke look geven. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten zich ook eenvoudig verwijderen zonder schade aan te brengen. De nieuwste generatie muurstickers hebben niet langer een plaklaag zoals traditionele stickers. Ze zijn gemaakt van een transparante folie die meteen hecht aan een gladde ondergrond zoals behang, tegels, deuroppervlakken en ramen.

 

Kinderkamer muurstickers kopen

Er zijn zeer veel aanbieders van muurstickers die speciaal gemaakt zijn voor de kinderkamer. Ze worden meestal in een pakket (make-over of decoratiekit) geleverd. We hebben een aantal merken voor je geselecteerd die zeer leuke designs in hun assortiment hebben.

 

RoomMates Muurstickers

Kinderkamer muurstickers Roommates© RoomMates

RoomMates is één van de gekendste producenten van muurstickers voor kinderen. Hun stickers zijn gekend voor hun unieke kleefkracht zonder sporen achter te laten. RoomMates biedt een groot gamma stickers aan in diverse stijlen en is één van de weinigen die ook Disney muurstickers mag produceren en verdelen. RoomMates muurstickers kan je online kopen in de webshop van Acaza.

 

 

Komar: muurstickers

kinderkamer muurstickers voor kinderen© Komar

Komar is een Duitse firma die naast behang ook muurstickers van hoge kwaliteit produceert. Ze hebben een groot assortiment aan decostickers waaronder heel wat prints die populair zijn bij kinderen. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen en kosten gemiddeld €30 tot €35. Zoek hier verkooppunten van Komar.

 

 

Walltastic: muurstickers voor de kinderkamer

Walltastic muurstickers kinderkamer© Walltastic

Walltastic is een Engelse bedrijf dat heel wat leuke 'Room decor kits' in het assortiment. Een dergelijke make-over kit bestaat uit zes grote stickervellen van 34x46 cm (met daarop weer kleinere stickers) die je op gladde oppervlakken zoals muren, deuren en ramen kunt aanbrengen. De stickers kunnen verwijderd en opnieuw gebruikt worden, je hoeft dus niet bang te zijn voor beschadigingen aan de ondergrond. Een stickerkit kost gemiddeld €40. Er zijn verschillende populaire prints te verkrijgen (Disney, Winnie The Pooh, Pixar, etc.). Met hun leuke verpakking en totaalconcept zijn deze stickers bijzonder populair om als cadeau te geven. Walltastic muurstickers kan je online kopen bij: Acaza.

 

 

FunToSee

Fun To See stickers© Funtosee

Ook het Engelse Funtosee is één van de vele merken die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van muurstickers. Ze hebben veel keuze aan stickers voor de babykamer en bieden make-over pakketten aan waarmee je de kinderkamer in een handomdraai een vrolijke look kan geven. Een gemiddelde make-over kit bevat 60 tot 80 kleine stickers. Maar er zijn ook kits met grotere stickers. Prijs: €50 à €75.

 

Bevestig de muurstickers eerst met papiertape

Kits met verschillende stickers zijn de laatste jaren bijzonder populair en kunnen je kamer in enkele seconden tijd een compleet andere look geven. Om te zorgen dat de muurstickers mooi verdeeld zijn over de ruimte kan je ze eerst bevestigen met papiertape. Ben je tevreden van het resultaat, dan hoef je ze enkel nog definitief te bevestigen.