De Thin salontafel en Thin bijzettafel van Ethnicraft hebben een erg strakke vormgeving: een eenvoudig tafeloppervlak uit eikenhout met een onderstel uit roestvrij staal. Bovendien is de salontafel in verschillende formaten verkrijgbaar. Bekijk hier hoe deze tafels naadloos in een modern interieur passen.

 

 

Strak design

Het strakke lijnwerk van de Thin salontafel en Thin bijzettafel is meteen duidelijk: een stevig onderstel dat gefabriceerd is uit roestvrij staal en daarbovenop een tafelblad uit massief eikenhout, meer moet het niet zijn om tot een mooie tafel te komen. Door deze combinatie van materialen krijgt de tafel een moderne look.

 

Ethnicraft Thin salontafel © Ethnicraft

 

 

 

verschillende Afmetingen

De Thin-collectie van Ethnicraft is beschikbaar in verschillende afmetingen. De bijzettafel heeft een vierkant oppervlak van 50 bij 50 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. De salontafel is verkrijgbaar in twee varianten. Beide varianten hebben een hoogte van 30 centimeter. Het tafelblad van de kleinere variant heeft een oppervlakte van 80 bij 80 centimeter, de grotere heeft een oppervlakte van 120 bij 70 centimeter.

 

Thin salontafel © Ethnicraft

 

 

Behandeling thin salontafel en thin bijzettafel

Het blad van deze strakke tafeltjes bestaat uit een massieve eiken plank. In principe hoef je deze niet te behandelen maar het is wel aangewezen als je plekken wil vermijden. Wil je je salontafel een beschermings- of glanslaag geven, dan kan je ze insmeren met een daarvoor bestemde olie, vernis of wax. Er zijn ook beschermingsproducten verkrijgbaar waarbij de natuurlijke look van het hout blijft behouden.

 

 

Prijs Thin salontafel en bijzettafel

De Thin bijzettafel kost 139 euro. Voor de kleine variant van de salontafel betaal je 249 euro, de prijs van de grotere salontafel is 349 euro. Thuislevering is ook mogelijk.

 

salontafel Ethnicraft © Ethnicraft

 

Thin bijzettafel Ethnicraft © Ethnicraft