Wiro hanglamp – Wever & Ducré

Wiro hanglamp – Wever & Ducré

Een draadlamp is altijd iets speciaals. In tegenstelling tot modellen in glas die een egaal licht verspreiden, veroorzaken de draden een heel subtiele schaduw in uw interieur.  Ook het licht dat vanuit de centrale lamp op de draden valt, veroorzaakt een spel van licht en schaduw op die draden en brengen hen tot leven.

 

Hanglamp en draadlamp - Wiro
Wever & Ducré

 

Wever & Ducré presenteerde in het najaar 2014 op Interieur Kortrijk een collectie hanglampen met als naam Wiro. Deze bestaan in twee kleuren, zwart en diep roodbruin. Er zijn ook vijf formaten zodat dit model zowel in de kleine eethoek als boven een majestueuze tafel past. Het kleinste model heeft een diameter van ongeveer 20cm, horizontale look met een hoogte van 10cm en een verticale look met een hoogte van 20cm. Er is ook een Wiro met diameter en hoogte 38cm en tenslotte de twee grootste modellen met respectievelijk een diameter van 61cm/65cm en een hoogte van 37cm/40cm.

 

Wiro van Wever & Ducré
Wever & Ducré

 

Alle hanglampen zijn uitgerust met een E27 socket waar je natuurlijk geen gewone gloeilamp in voorziet maar een aangepaste ledlamp.  Heel mooi is wanneer je er een retro navigatielamp in voorziet, ook in een led uitvoering uiteraard.

 

 

Prijs Wiro van Wever & Ducré

De kleinste Wiro heb je in huis vanaf 220 euro. Voor de grootste betaal je minstens 380 euro. De draadlamp kan je eveneens online kopen bij Sixlight.

Lees ook
Studio Hanglamp – Muuto Studio Hanglamp – Muuto Fatboy verlichting Edison Fatboy verlichting Edison Muuto E27 hanglamp Muuto E27 hanglamp Copper Shade hanglamp – Tom Dixon Copper Shade hanglamp – Tom Dixon Favourite Things hanglamp – Chen Karlsson Favourite Things hanglamp – Chen Karlsson Semi hanglamp – Gubi Semi hanglamp – Gubi Lightyears Calabash Lightyears Calabash Bourgie tafellamp – Kartell Bourgie tafellamp – Kartell Design LED verlichting door Raimond Puts – Moooi Design LED verlichting door Raimond Puts – Moooi tiLumi Talk – De sociale wandlamp tiLumi Talk – De sociale wandlamp Sculpturale verlichting in hout Sculpturale verlichting in hout Muuto unfold – opvouwbare hanglamp Muuto unfold – opvouwbare hanglamp