Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Interieurtips & Interieuradvies

Is je woonkamer of keuken aan vernieuwing toe of wil je wat meer pit brengen in de slaapkamer en badkamer? In deze rubriek vind je heel wat interieurtips en ideeën terug voor het inrichten en decoreren van je woning.

Kleuradvies

Kleuradvies

Kleur is de grootste sfeermaker van het interieur. Je kan er kamers visueels mee vergroten maar ook zorgen voor een intiemere sfeer. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effecten je kan bereiken lees je in de rubriek kleuradvies.
Lees alle artikels
Woonkamer inrichten

Woonkamer inrichten

De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Tips voor een praktische indeling, kleuradvies, ideeën voor nieuwe meubels en zoveel meer tips voor het inrichten van woonkamers vind je hier.
Lees alle artikels
Keuken ideeën

Keuken ideeën

De keuken is het hart van de woning en wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats. Hoe je een warme en sfeervolle keuken kan inrichten met tips en inspiratie vind je in de rubriek keukenadvies.
Lees alle artikels
Kinderkamer ideeën

Kinderkamer ideeën

In de kinderkamer mag het er al eens uitbundig aan toe gaan. Een speelhoek, beschrijfbare wanden en verborgen hoekjes zouden verplichte kost moeten zijn voor elk kind. Ideeën voor een praktische en kleurrijke kinderkamer vind je hier.
Lees alle artikels
Badkamer ideeën

Badkamer ideeën

Bij de inrichting van een badkamer komt heel wat kijken. Zo moet er naast de indeling ook gekeken worden naar de materiaalkeuze en sanitaire voorzieningen. Originele ideeën voor een praktische badkamer ontdek je deze rubriek.
Lees alle artikels
Interieurstijlen

Interieurstijlen

Interieurstijlen helpen ons bij het creëren van een geslaagde inrichting. In deze rubriek vind je tal van inspirerende interieurstijlen terug gaan de van ethnische interieurs tot landelijke inrichtingen en bling-bling woningen.
Lees alle artikels
Meubels & kasten op maat

Meubels & kasten op maat

Met een inbouwkast, dressing, bureau of een ander meubel op maat kan je elke ruimte optimaal gebruiken. Deze interieurtips helpen je alvast opweg bij het ontwerpen of laten maken van maatwerk meubels.
Lees alle artikels
Slaapkamer ideeën

Slaapkamer ideeën

De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je hoeft ze met niemand delen en kan ze volledig inrichten naar jouw zin. Tips en inspiratie om van je slaapkamer een sfeervolle plek te maken vind je terug in deze rubriek.
Lees alle artikels
muurdecoratie

Muurdecoratie

Met muurdecoratie geef je elke kamer een bijzonder toets. In deze interieurtips vind je heel wat leuke ideeën en inspiratie om die saaie muren om te toveren tot heuse blikvangers.
Lees alle artikels
Do It Yourself

Do It Yourself (DIY)

Met een beetje creativiteit kan je heel wat verwezenlijken. Deze originele Do It Yourself (DIY) interieurtips helpen je alvast opweg om op een creatieve en goedkope manier je woning nieuw leven in te blazen.
Lees alle artikels
Klustips

Klustips

Alvorens je een kamer kan decoreren en inrichten moet er natuurlijk ook nog geklust worden. In de rubriek klustips vind je heel wat praktische weetjes voor het schilderen, behangen, kaders ophangen en andere klussen.
Lees alle artikels
interieurarchitect

Interieurarchitect

Heb je altijd al binnenhuisarchitect willen worden of ben je op zoek naar meer informatie over de werkwijze en tarieven van een interieurarchitect? Hier kom je alles te weten over de voordelen van interieurarchitecten.
Lees alle artikels
interieuradvies

Interieuradvies

Algemene tips om je interieur te ontwerpen, een overzicht van gratis tekenprogramma's en veel meer interieur ideeën vind je terug in de rubriek interieuradvies.
Lees alle artikels
Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Allerlei raamdecoratie ideeën voor zowel een klassieke als een moderne inrichting vind je in deze interieurtips terug.
Lees alle artikels
zolder ideeen inrichting

Zolderkamer ideeën

De zolderkamer wordt vaak vergeten maar is eigenlijk de ideale plaats voor een extra leefruimte. Bouw je zolder om tot een slaap-, woon-, werk- of badkamer. In onze artikels vind je allerlei informatie, tips & ideeën.
Lees alle artikels
Binnendeuren

Binnendeuren

Binnendeuren zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, materialen en vormen. Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten binnendeuren met hun werking & prijzen.
Lees alle artikels
Schilderwerken

Schilderwerken

Schilderen is de manier bij uitstek om je interieur op te frissen of in te richten. Het aanbrengen van frisse kleuren geeft een groot effect op je gemoed en zorgt voor aangename leefruimtes. Lees onze artikels voor interieuradvies, inspiratie & ideeën.
Lees alle artikels
Trappen

Trappen

De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning dat mooi, veilig én praktisch moet zijn. Trappen zijn beschikbaar is verschillende uitvoeringen, materialen en vormen én lenen zich perfect tot renovatie. Alle info, tips en inspiratievoorbeelden vind je hier.
Lees alle artikels
bureau woonkamer

Vakman zoeken in jouw buurt?

Wil je zeker zijn van een correct uitvoering van de werken in jouw woning en een mooi resultaat? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde vakman. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende vakmannen actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen