Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Stick boekenrek - Presse Citron


Woondecoratie Stick boekenrek - Presse Citron

Ben je op zoek naar een stevig en hip boekenrek? Dan is de Stick-collectie van Presse Citron vast iets voor jou. Dit design boekenrek lijkt op een fotokader, waardoor ze uniek ogen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. Combineer de verschillende formaten voor een unieke boekenwand.

Lees artikel

Cubist Shelf wandplank - Umbra


Woondecoratie Cubist Shelf wandplank - Umbra

Dat wandrekken ook hip en multifunctioneel kunnen zijn, bewijst de Cubist Shelf van Umbra. Dit originele wandrek met minimalistisch design zal je verbazen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kan hem ook gebruiken als plantenhouder.

Lees artikel

Madra houtmand - Blomus


Woondecoratie Madra houtmand - Blomus

Madra is een stijlvolle houtmand die er niet alleen goed uitziet maar ook bijzonder praktisch is. De draagtas kan makkelijk verwijderd worden van de houder en gebruikt worden om brandhout te halen. Deze design houtmand wordt uitgegeven door Blomus. 

Lees artikel

Copper Shade hanglamp - Tom Dixon


Design verlichting Copper Shade hanglamp - Tom Dixon

De Copper Shade hanglamp, ontworpen door Tom Dixon is een echte designklassieker die zowel in klassieke- als moderne interieurs perfect tot zijn recht komt. De bolvormige lampenkap is gemaakt van polycarbonaat waarover een dunne koperlaag is aangebracht. Hierdoor krijgt de lamp een perfect spiegelend oppervlak.

Lees artikel

Pinocchio tapijt - Hay


Woondecoratie Pinocchio tapijt - Hay

Met het Pinocchio tapijt van de Deense fabrikant Hay geef je aan ieder interieur een speelse tint. Dit vrolijk gekleurde vloerkleed dat bestaat uit een groot aantal bolletjes wol, is lekker warm, zacht aan je voeten en ideaal geschikt als tapijt in de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Lees artikel