Stick boekenrek - Presse Citron


Woondecoratie Stick boekenrek - Presse Citron

Ben je op zoek naar een stevig en hip boekenrek? Dan is de Stick-collectie van Presse Citron vast iets voor jou. Dit design boekenrek lijkt op een fotokader, waardoor ze uniek ogen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. Combineer de verschillende formaten voor een unieke boekenwand.

Lees artikel

Cubist Shelf wandplank - Umbra


Woondecoratie Cubist Shelf wandplank - Umbra

Dat wandrekken ook hip en multifunctioneel kunnen zijn, bewijst de Cubist Shelf van Umbra. Dit originele wandrek met minimalistisch design zal je verbazen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kan hem ook gebruiken als plantenhouder.

Lees artikel

Moods stoelen - Mobitec


Meubels Moods stoelen - Mobitec

De Moods-collectie van het Belgische meubelmerk Mobitec combineert design, comfort en functionaliteit. De collectie biedt overigens heel wat keuzemogelijkheden: je kan kiezen uit veel kleuren en materialen voor de poten, de bekleding en zelfs de naden. Zo kan je zelf de look van je stoel bepalen.

Lees artikel

Belgische design koffietafels - Serax


Meubels Belgische design koffietafels - Serax

Een koffietafel is een must in een hedendaags interieur. Het Belgische Serax heeft een collectie uitgebreide, kwalitatieve salontafels in trendy materialen in samenwerking met verschillende designers.  De designtafels in massieve materialen zijn toegankelijk en functioneel.

Lees artikel

Madra houtmand - Blomus


Woondecoratie Madra houtmand - Blomus

Madra is een stijlvolle houtmand die er niet alleen goed uitziet maar ook bijzonder praktisch is. De draagtas kan makkelijk verwijderd worden van de houder en gebruikt worden om brandhout te halen. Deze design houtmand wordt uitgegeven door Blomus. 

Lees artikel

Jasper Morrison


Designers Jasper Morrison

De Engelse designer Jasper Morrison (1959) staat bekend om zijn serieuze minimalistische opvattingen over design. Morrison gaat bij het ontwerpen uit van zijn 'Super Normal' filosofie en wil design zo eenvoudig mogelijk brengen, ontdaan van allerlei versieringen en decoratieve elementen.

Lees artikel

Charles Ghost barkruk - Kartell


Meubels Charles Ghost barkruk - Kartell

De Charles Ghost barkruk is één van de stoelen uit de beroemde Ghost serie van topontwerper Philippe Starck. Starck liet zich bij het ontwerpen van de Ghost stoelen inspireren door de Franse Barokperiode. De barkrukken zijn verkrijgbaar in transparante en gekleurde uitvoering.

Lees artikel

Bombo Stool barkruk - Magis


Meubels Bombo Stool barkruk - Magis

Ben je op zoek naar een in hoogte verstelbare barkruk die makkelijk rond zijn as draait en er bovenop nog eens goed uitziet, dan is de Bombo Stool vast iets voor jou! Deze hippe barkrukken van magis zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen perfect in elke keuken.

Lees artikel

Charles en Ray Eames


Designers Charles en Ray Eames

Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair.

Lees artikel