Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

BOUWEN & VERBOUWEN

Bij het opfrissen van je interieur komen er ook heel wat technische aspecten kijken. Het plaatsen van verwarming, elektriciteitskabels voorzien en het afwerken van vloeren en plafonds zijn slechts enkele voorbeelden. Tips voor het bouwen, verbouwen en renoveren van je woning vind je terug in deze rubriek.

renoveren

Renoveren

Plan je een renovatie van jouw badkamer, keuken, zolder, volledige woning, ...? Inspiratie, tips en info over de mogelijkheden en prijzen vind je hier.
Lees alle artikels
loodgieter

Loodgieter

Hangt er een rioolgeur in huis? Vermoed je een lekkage in de waterleiding onder je vloer? Of wil je graag nieuw sanitair plaatsen? Een loodgieter is de expert die je nodig hebt. Ontdek hier meer over de mogelijke loodgieterswerken, prijzen, ...
Lees alle artikels
Vloeren

Vloeren

Vloeren krijgen heel wat te verduren door de jaren heen. Een goede vloer moet dan ook tegen een stootje kunnen, onderhoudsvriendelijk zijn en passen in je interieur. Welke soorten vloeren er zijn kom je hier te weten.
Lees alle artikels
Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Met inbraakbeveiliging bescherm je de woning tegen ongewenste indringers en kan je ook zorgen voor een afschrik-effect. Meer informatie over de soorten alarmsystemen, camerabewaking, premies en subsidies vind je hier.
Lees alle artikels
Verwarming

Verwarming

Je woning verwarmen kan op heel wat manieren. Welke centrale verwarming je best kiest, informatie over vloerverwarming, cv-ketels, warmtepompen, tips voor brandstof kiezen en zoveel meer vind je hier.
Lees alle artikels
plafondbekleding

Plafondbekleding

Op zoek naar een nieuwe bekleding voor je plafond? Een overzicht van alle soorten plafondbekleding met hun voornaamste eigenschappen, gemiddelde prijs per vierkante meter en wijze van opbouw vind je hier.
Lees alle artikels
Isoleren

Isoleren

Door je woning goed te isoleren kan je heel wat geld uitsparen en help je bovendien ook het milieu een handje. Informatie over de soorten isolatie, welke premies en subsidies er zijn en hoeveel isolatiewerken kosten vind je hier.
Lees alle artikels
ventilatie

Ventilatie

Door middel van ventilatie gaat men lucht verversen in de woning zodat er een gezond leefklimaat ontstaat. Informatie over de soorten ventilatiesystemen, premies, wetgevingen en zoveel meer informatie over ventilatie vind je hier.
Lees alle artikels
bijbouwen

Aanbouw

Wil je jouw woning uitbreiden en doen baden in licht, dan is een aanbouw of veranda een prima keuze! Informatie en inspiratie vind je hier.
Lees alle artikels
verbouwen bouwen

Vakman zoeken in jouw regio?

Wil je zeker zijn van een correcte en kwalitatieve uitvoering van je bouw- of verbouwwerken? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde vakman. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende vakmannen die actief zijn in jouw regio. Zo kan je makkelijk adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen