Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Design stoelen

Met design stoelen geef je elke kamer meer pit en karakter. Je kan gaan voor een tijdloze klassieker zoals de Panton Chair of Plastic armchair maar ook moderne design stoelen hebben heel wat te bieden. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest spraakmakende design stoelen van vroeger en nu.

Design stoel kopen

Met enkele welgekozen design stoelen fleur je elke kamer op en breng je heel wat karakter in de ruimte. Wanneer je fan bent van uitbundige en kleurrijke stoelen kies je er best voor om het interieur sober en neutraal aan te kleden. Zo gaat alle aandacht naar de stoelen en zal de kamer niet te druk overkomen. Door kleur te brengen met meubelen en decoratie kan je de inrichting van een kamer ook veel sneller veranderen. Met enkele nieuwe eyecatchers en het verplaatsen van bestaande elementen kan je interieur er in een mum van tijd totaal anders uitzien.


Bekende design stoelen, replica's of een hedendaagse stoel kopen?

Design stoelen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en prijzen. Voor design klassiekers en heruitgaven betaal je vaak meer geld maar daar staat wel tegenover dat de verkoopwaarde veel hoger ligt en dat je ook een stukje geschiedenis in huis haalt. Replica stoelen kopen doe je dan weer beter niet omdat deze vaak van minderwaardige kwaliteit zijn. De prijzen van Replica's liggen vaak ook veel te hoog in verhouding met hun afwerking en latere verkoopwaarde.

Overweeg je om nieuwe design stoelen te kopen, betaal je vaak een pak minder dan voor de gekende design klassiekers. Als je goed gekozen hebt, bestaat de kans bovendien dat ze binnen 20 jaar ook verheven worden tot echte must-haves. Met wat geluk kunnen je nieuwe design stoelen dus een slimme investering zijn die hun prijzen dubbel en dik waard zijn.