Terug naar boven


Home > interieurtips > kleurentips en kleuradvies

Kleurencombinaties

Interieur kleuren combineren | Lees meer...

kleurencombinaties

Kleuren komen maar tot hun recht door ze te combineren met andere kleuren. Afhankelijk van je persoonlijke smaak kan je kiezen voor harmonieuze of contrasterende kleuren en ton-sur-ton tinten.

kleurencombinaties interieur

Accentkleuren kiezen

Accentkleuren kiezen | Lees meer...

accent kleuren voor je accentwand en accentmuur

Accentkleuren doen je interieur tot leven komen en zorgen voor een speelse toets. Om de geschikte wand of muur te verven in het ideale accent kleur hebben we alvast enkele tips op een rijtje gezet.

accentkleuren voor accentwanden en accentmuren

Behangpapier voorbeelden

Leuke behang inspiratie foto's | Lees meer...

behangpapier voorbeelden

Trendy en opvallende retro behangpapier is weer helemaal in. We geven alvast enkele leuke voorbeelden van originele behang motieven en texturen voor uw interieurinrichting.

behangpapier

Witte inrichting interieur tips

Advies voor een wit interieur | Lees meer...

witte interieur inrichting

Een interieur waar wit centraal staat oogt tijdloos en voelt ruim aan. Toch is het niet vanzelfsprekend een witte inrichting te ontwerpen. Om een steriele look te vermijden geven we alvast enkele tips en aandachtspunten.

Wit interieur

Kleuren kiezen / Kleurkeuze

warme en koude kleuren | Lees meer...

kleurtips en advies voor interieur

Kleuren dragen bij tot de psychologische ervaring van een ruimte. Afhankelijk van de verschillende ruimtes in de woning kan je gebruik maken van warme en koude tinten.

Lees Meer...

Zwart-Wit interieur

Advies voor een wit-zwart interieur | Lees meer...

zwart wit interieur tips

Wit en zwart zijn twee neutrale tinten die mooi gecombineerd kunnen worden. Om evenwicht en een zekere balans te creëren in een wit-zwart interieur is het belangrijk de kleuren niet te laten overheersen ten opzichte van elkaar.

wit zwart interieur

Woonkamer Kleuren tips

Kleuradvies voor de living | Lees meer...

woonkamer kleuren tips en advies

Veel gebruikte woonkamer kleuren combinaties en tips om de leefruimte te verven. Laat je woonkamer visueel groter of kleiner lijken door het psychologisch effect van kleuren en verlichting.

woonkamer kleuren

 

Verven van de woning - kleuradvies en tips voor het kiezen van verf kleuren


Niets dat een interieur meer karakter heeft dan de kracht van kleur. Door het kiezen van de juiste kleuren kan je de sfeer en gemoedstoestand van een ruimte volledig omgooien. Om de meest geschikte kleuren te vinden voor je inrichting kan je gebruik maken van de kleurencirkel of samengestelde kleurencombinaties kopen van verffabrikanten. Als je niet zeker bent van de geschikte kleuren voor je woonkamer, keuken, badkamer, gang of slaapkamer dan kan je steeds contact opnemen met een kleuren consulent of kleuradviseur. Die komt langs met kleurstalen en stelt kwalitatieve verven voor die jarenlang hun kleur behouden.