Het hoofdkwartier van Google Londen heeft een vloeroppervlak van in totaal 14864m2 dat verdeeld is over vijf verdiepingen. Opvallend in het design zijn een aantal typisch Britse elementen zoals: gestoffeerde wanden, wanden met bloempatronen en klassieke Engelse meubels. De interieur architecten van Penson hebben bij het ontwerpen van het kantoor zo veel mogelijk rekening gehouden met allerlei milieuaspecten. Zo zijn materialen met schadelijke oplosmiddelen vermeden en heeft men gekozen voor decoratieve verven op waterbasis. Ook heeft men daar waar mogelijk gebruik gemaakt van gerecycleerd hout en kunststof.

Google Londen
Penson Group

 

gezellige vergaderzaal
Penson Group

 

zithoek met fluwelen bekleding
Penson Group

 

originele inrichting kantoor
Penson Group

 

behangpapier met bloemen
Penson Group

 

bureauruimte
Penson Group

 

originele vergaderzaal
Penson Group

 

vergaderzaal
Penson Group

 

dakterras met zithoek
Penson Group

 

De werknemers van Google worden gestimuleerd om ook buiten de handen uit de mouwen te steken. Zo kunnen zij zich hier inschrijven om buiten een stukje van de tuin te onderhouden.

 

dakterras met grastapijt
Penson Group

 

ronde zetel
Penson Group

 

bibliotheekkast op maat
Penson Group

 

design kantoor
Penson Group

 

retro vergaderzaal
Penson Group

 

retro interieur Google
Penson Group
Lees ook
Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Compact appartement met Scandinavisch interieur Compact appartement met Scandinavisch interieur Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Spelen met licht en ruimte in een smalle rijwoning Loft woning met trap in living Loft woning met trap in living Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Creatief coworking kantoor in Amsterdam Creatief coworking kantoor in Amsterdam Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast Kinderkamer met een ingebouwd bed in de kast Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries