Door de samensmelting van twee Red Bull kantoren in Londen werd een ontwerp uitgedokterd waarbij de bedrijfsfilosofie van Red Bull duidelijk herkenbaar moest zijn. Om de overgang van personeelsleden zo vlot mogelijk te laten verlopen, werd er ook veel aandacht besteed aan elementen die het sociale contact zoveel mogelijk bevorderen.

 

 

Beleef de kick van Red-Bull door een interieur

Red Bull is naast het drankje ongetwijfeld ook gekend van de vele adrenalinesporten die ze organiseren en sponsoren. Het hoofdthema voor de inrichting van dit kantoor was dan ook een omgeving te ontwerpen waar bezoekers en personeel de kick van Red Bull konden terugvinden. Het resultaat mag 1,2 miljoen Pond later zeker gezien worden. Het design interieur oogt High-Tech en lijkt constant in beweging te zijn.

 

red bull kantoor Londen
Jump Studios

 

design glijbaan
Jump Studios

 

Het kantoorgebouw telt 3 verdiepingen inclusief een ruim buitenterras. Om beweging te stimuleren werden grote vides gemaakt en werd de trappenhal centraal in het kantoorgebouw geplaatst. Zo is er overal visueel contact met de circulatiezone. Een steile design glijbaan zorgt voor de nodige ontspanning en laat tegelijkertijd toe om je sneller op bestemming te laten komen. Of je ook naar beneden kan vliegen na het drinken van een Red Bull werd nog niet uitgetest!

 

Terras kantoor Red Bull
Jump Studios

 

 

 

Red Bull Office: Een moduleerbar kantoor
 

Red Bull londen
Jump Studios

 

design vergaderzaal
Jump Studios

Het zwevend karakter van deze kantoor-units past perfect bij de bedrijfsfilosofie van Red Bull. Als je hier werkt, ben je letterlijk constant in beweging. Moeten er aanpassingen gedaan worden aan het interieur dan kan de unit met één druk op de knop verplaatst worden.

 

design kantoor Red Bull
Jump Studios

 

 

 

Vergaderen in stijl

Ook de vergaderzaal oogt heel mannelijk en to-the-point. Mag het er wat luchtiger aan toe gaan, kan je ook vergaderen aan de ping-pong tafel.

 

grote vergaderzaal
Jump Studios

 

originele vergadertafel
Jump Studios

 

Lees ook
Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Wandkast: souvenirs etaleren en bergruimte Moderne aanbouw met verdieping Moderne aanbouw met verdieping Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Appartement met modern landelijk interieur Appartement met modern landelijk interieur Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge