Trendy eclectische loft in Californië

Trendy eclectische loft in Californië

Deze trendy loft in Californië is eigenwijs ingericht en de ontwerpers van designbureau Daleet Spector hebben daarbij verschillende design stijlen door elkaar heen gebruikt. In deze loft gaan hout, plastic en metaal prima samen en worden kleuren rijkelijk toegepast zonder dat daarbij de cohesie van het appartement verloren gaat.

 

eclectisch interieur - bordverf in de keuken
Daleet Spector Design

 

De scheidingswand krijgt een speciaal effect door het gebruik van schoolbordverf. Het bord verandert hierdoor voortdurend van uitzicht waardoor het perfect aansluit bij het eclectisch interieur. 

 

Eclectische woonkamer met unieke details
Daleet Spector Design

 

Open boekenkast in eclectische loft
Daleet Spector Design

 

Loft met hoge plafonds - retro woonkamer
Daleet Spector Design

 

Het is misschien wat onconventioneel maar ook een fiets kan je prima als designobject gebruiken. De kleur van de voorvork komt terug in het frame van het vierkante bijzettafeltje. Het zijn juist deze kleine kleurdetails die het geheel spannend maken.

 

Slaapkamer met unieke hanglampen - loft
Daleet Spector Design

 

In de slaapkamer heeft men gekozen voor een wat rustiger kleurenpalet. De twee glazen hanglampen zorgen in de avond voor een zacht diffuus licht.

 

Badkamer met blauw behang met witte motieven - eclectische loft
Daleet Spector Design
Lees ook
Van dakappartementen tot penthouse Van dakappartementen tot penthouse Landelijke loft in Waregem Landelijke loft in Waregem Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Klein wonen in compact appartement met twee slaapkamers Klein wonen in compact appartement met twee slaapkamers Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strakke penthouse in hartje Istanbul Strakke penthouse in hartje Istanbul Compact wonen met uitschuifbare meubels Compact wonen met uitschuifbare meubels Moderne bungalow renovatie met binnentuin Moderne bungalow renovatie met binnentuin Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond