Trendy eclectische loft in Californië

Trendy eclectische loft in Californië

Deze trendy loft in Californië is eigenwijs ingericht en de ontwerpers van designbureau Daleet Spector hebben daarbij verschillende design stijlen door elkaar heen gebruikt. In deze loft gaan hout, plastic en metaal prima samen en worden kleuren rijkelijk toegepast zonder dat daarbij de cohesie van het appartement verloren gaat.

 

eclectisch interieur - bordverf in de keuken
Daleet Spector Design

 

De scheidingswand krijgt een speciaal effect door het gebruik van schoolbordverf. Het bord verandert hierdoor voortdurend van uitzicht waardoor het perfect aansluit bij het eclectisch interieur. 

 

Eclectische woonkamer met unieke details
Daleet Spector Design

 

Open boekenkast in eclectische loft
Daleet Spector Design

 

Loft met hoge plafonds - retro woonkamer
Daleet Spector Design

 

Het is misschien wat onconventioneel maar ook een fiets kan je prima als designobject gebruiken. De kleur van de voorvork komt terug in het frame van het vierkante bijzettafeltje. Het zijn juist deze kleine kleurdetails die het geheel spannend maken.

 

Slaapkamer met unieke hanglampen - loft
Daleet Spector Design

 

In de slaapkamer heeft men gekozen voor een wat rustiger kleurenpalet. De twee glazen hanglampen zorgen in de avond voor een zacht diffuus licht.

 

Badkamer met blauw behang met witte motieven - eclectische loft
Daleet Spector Design
Lees ook
Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Klein appartement met open keuken en slaapkamer Klein appartement met open keuken en slaapkamer Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne bungalow renovatie met binnentuin Moderne bungalow renovatie met binnentuin Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Gerenoveerde retro villa te Houthalen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Van dakappartementen tot penthouse Van dakappartementen tot penthouse Moderne villa met metalen gevelbekleding Moderne villa met metalen gevelbekleding