Landelijke loft in Waregem

Landelijke loft in Waregem

Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk. Daarom werd besloten de eerder standaard indeling te vervangen door een open ruimte. Een centrale as in de loft zorgt ervoor dat er vanuit de inkom een volledige inkijk mogelijk is tot in de logeerruimte. Om aan de stijl van de bouwheer te voldoen werd deze strakke indeling aangevuld met landelijke meubelen en accenten.

 

Loft met landelijke keuken

Een open leefruimte met keuken, aangekleed met landelijke elementen zorgt voor een zeer sfeervolle indruk. De industriƫle look van een loft werd zo weggewerkt en aangepast aan de landelijke omgeving en stijl van de bouwheer.

 

Dressing en slaapkamer

De dressing verbindt slaapkamer met badkamer, die als een centraal blok werden ingedeeld. Door middel van schuifdeuren, die mee behangen werden met de muur, kunnen de ruimtes toch afgescheiden worden van elkaar.

 

Lees ook
Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Renovatie Victoriaanse villa Renovatie Victoriaanse villa Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Charmante boerderij met moderne aanbouw Charmante boerderij met moderne aanbouw Renovatie woning uit de jaren ’30 Renovatie woning uit de jaren ’30