Landelijke loft in Waregem

Landelijke loft in Waregem

Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk. Daarom werd besloten de eerder standaard indeling te vervangen door een open ruimte. Een centrale as in de loft zorgt ervoor dat er vanuit de inkom een volledige inkijk mogelijk is tot in de logeerruimte. Om aan de stijl van de bouwheer te voldoen werd deze strakke indeling aangevuld met landelijke meubelen en accenten.

 

Loft met landelijke keuken

Een open leefruimte met keuken, aangekleed met landelijke elementen zorgt voor een zeer sfeervolle indruk. De industriƫle look van een loft werd zo weggewerkt en aangepast aan de landelijke omgeving en stijl van de bouwheer.

 

Dressing en slaapkamer

De dressing verbindt slaapkamer met badkamer, die als een centraal blok werden ingedeeld. Door middel van schuifdeuren, die mee behangen werden met de muur, kunnen de ruimtes toch afgescheiden worden van elkaar.

 

Lees ook
Modern dakappartement met mezzanine Modern dakappartement met mezzanine Hippe koffiebar met speels interieur Hippe koffiebar met speels interieur Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting Renovatie woning uit de jaren ’30 Renovatie woning uit de jaren ’30 Schoenenwinkel met Urban inrichting Schoenenwinkel met Urban inrichting Oud schoolgebouw omgebouwd tot moderne woningen Oud schoolgebouw omgebouwd tot moderne woningen Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren