Een hanglamp waarin je je favoriete spulletjes kunt uitstallen. Het was een geniaal simpel idee van de jonge inventieve ontwerpers van designstudio Chen Karlsson. In 2009 werd de eerste Favourite Things lamp in productie genomen en het werd meteen een groot succes. 

 

hanglamp met berging © Chen Karlsson

 

Chen Karlsson is een Scandinavisch-Aziatisch desinbureau in Stockholm. Hier werken zowel Zweedse als Aziatische designers aan allerlei innovatieve producten. De Favourite Things lamp uit 2009 is een van hun meest populaire ontwerpen.

 

originele hanglamp © Chen Karlsson

 

favourite things lamp © Chen Karlsson

 

Favourite things lamp kopen

De Favourite Things lamp is te koop vanaf € 250,-  Hij is gemaakt van polypropyleen en leverbaar in de kleuren wit, geel, zwart en koraalrood. Het snoer wordt geleverd in een andere kleur dan de kap (goud, marineblauw, pastelgroen en wit).

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR