Deze industrieel ogende Studio hanglamp van Muuto is ontworpen door Thomas Bernstrand. De lamp is gemaakt van gepoedercoat aluminium en voorzien van een glazen diffusor die voor een aangename en functionele verspreiding van het licht zorgt. Thomas Bernstrand heeft met zijn onconventionele ontwerp van de Studio hanglamp de essentie van de industriële lamp treffend weten te vatten.

 

Studio hanglamp Muuto © Muuto

 

Zwarte design hanglamp © Muuto

 

Witte Scandinavische hanglamp © Muuto

 

Scandinavische hanglamp Muuto © Muuto

 

Studio hanglamp van Muuto kopen

De studio hanglamp van Muuto is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, grijs en groen. Prijzen starten vanaf €300.  Wil je wat meer keuze uit kleuren hebben? Kijk dan eens naar de Muuto Unfold. Dit is een hanglamp die van een ander materiaal is gemaakt maar wel sterke gelijkenissen vertoont met de Studio hanglamp en ook dezelfde industriële uitstraling heeft.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR