Originele wc rolhouder in de vorm van een boom

Originele wc rolhouder in de vorm van een boom

De meeste mensen willen het WC papier in de badkamer of wc zo veel mogelijk uit het zicht halen. En dat is ook logisch, want de meeste wc rolhouders zijn maar saai van vormgeving. Dat kun je echter niet zeggen van deze wc rolhouder in de vorm van een boom, bedacht door het Franse ontwerpduo Presse Citron. Heel leuk voor in de WC of badkamer, en ook de kinderen zullen het leuk vinden om de boom aan te kleden.

 

wc rolhouder boom
Presse Citron

 

originele wc rolhouder
Presse Citron

 

boom toiletrolhouder
Presse Citron

 

WC rolhouder boom kopen

Deze originele wc rolhouder in de vorm van een boom is een echte must-have! Hij wordt geleverd in twee onderdelen en een muurbeugel. Deze beugel moet je aan de muur vastmaken en zorgt ervoor dat de boom lijkt vrij te staan en dat er voldoende ruimte vrij is om de WC rollen op te hangen. De boom is in drie kleuren verkrijgbaar (grijs, wit en turkoise) en kan je kopen vanaf €155. Online kan je hem bestellen in deze webshop.

Lees ook
Bookworm boekenplank – Kartell Bookworm boekenplank – Kartell Zelfgemaakte zitbank van bamboe Zelfgemaakte zitbank van bamboe FOTOSPECIAL: Design voor katten FOTOSPECIAL: Design voor katten FOTOSPECIAL: Originele tapijten FOTOSPECIAL: Originele tapijten Originele fotogeschenken Originele fotogeschenken Shoester hangend schoenenrek – Umbra Shoester hangend schoenenrek – Umbra Evolution Door: De futuristische origamideur Evolution Door: De futuristische origamideur Woodrow Shelf wandrek – Umbra Woodrow Shelf wandrek – Umbra 11 originele wandklokken 11 originele wandklokken Fantasized: ecodesign van afgedankte ventilatoren Fantasized: ecodesign van afgedankte ventilatoren Foto spatwand van Pimp Your Kitchen Foto spatwand van Pimp Your Kitchen K’Do Ding multifunctionele verpakking – Coen van Ham K’Do Ding multifunctionele verpakking – Coen van Ham