Woodrow Shelf wandrek – Umbra

Woodrow Shelf wandrek – Umbra

Een praktisch, maar eenvoudig wandrek met oog voor design. De perfecte omschrijving voor het Woodrow Shelf-wandrek van Umbra. Hij is multifunctioneel en past bovendien bij alle interieurstijlen.

 

Minimalistisch wandrek

Deze wandplank bestaat uit twee legplanken. Hij heeft een minimalistisch design. Gemaakt uit hout, straalt hij rustiek en authenticiteit uit. Je kan hem gebruiken voor het opbergen van boeken, planten of kleine spullen. Door zijn eenvoudige design past hij in bijna elk interieur.

 

Woodrow Shelf: verschillende formaten

Van deze wandplank bestaan verschillende formaten. Afhankelijk van je behoefte, kies je voor de ene versie, dan wel voor de andere. Hieronder vind je een beschrijving van de twee modellen.

 

Enkelvoudige versie 

Dit is de versie met slechts één legplank. Dit is geschikt als cadeau voor een housewarming-party. Dan kan de ontvanger ervan nog kiezen wat hij doet met dit multifunctionele wandrek. Je kan dit rek namelijk langs twee kanten monteren. Monteer je het langs de bovenkant, dan is het perfect als boekenrek. Wordt de onderkant gemonteerd, dan kan het dienen voor het plaatsen van kaders of planten. 
 

enkelvoudig wandrek umbra woodrow
Umbra

 

Te koop vanaf € 39,99

 

 

Versie met dubbele legplanken

De versie met twee panelen kan net iets meer spullen opbergen. Toch zal hij niet storen in het totale zicht van het interieur, dankzij zijn minimalistisch design. Hij is ongeveer 46 cm breed, en 18 cm hoog. Ideaal voor het opbergen van een klein aantal spullen op een ordelijke, aantrekkelijke manier. Aan de binnenkant is hij wit gekleurd. Als je hem monteert, tegen een witte muur, lijkt hij wel te zweven.
 

woodrow shelf wandrek umbra
Umbra


Dit wandrek is te koop vanaf € 49,99

Lees ook
FOTOSPECIAL: Originele tapijten FOTOSPECIAL: Originele tapijten FOTOSPECIAL: Design voor katten FOTOSPECIAL: Design voor katten Madra houtmand – Blomus Madra houtmand – Blomus Conceal boekenplank – Umbra Conceal boekenplank – Umbra Bookworm boekenplank – Kartell Bookworm boekenplank – Kartell Soap Flakes zeepdispenser – Nathalie Stämpfli Soap Flakes zeepdispenser – Nathalie Stämpfli Cubist Shelf wandplank – Umbra Cubist Shelf wandplank – Umbra FOTOSPECIAL: Design voor honden FOTOSPECIAL: Design voor honden Originele wc rolhouder in de vorm van een boom Originele wc rolhouder in de vorm van een boom Stick boekenrek – Presse Citron Stick boekenrek – Presse Citron Zelfgemaakte zitbank van bamboe Zelfgemaakte zitbank van bamboe Evolution Door: De futuristische origamideur Evolution Door: De futuristische origamideur