Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Do It Yourself (DIY)

Met een beetje creativiteit kan je heel wat verwezenlijken. Je kan op allerlei manieren standaard spullen omtoveren met wat creativiteit. Maak gebruik van goedkope materialen zoals paletten of krantenpapier om je interieur een volledige, nieuwe look te geven. Een andere mogelijkheid is om objecten een andere functie te geven dan origineel bedoeld. Op die manier heb je ten eerste een unieke oplossing en ten tweede vormt het vaak een eye-catcher in je interieur. Deze originele Do It Yourself (DIY) tips helpen je alvast op weg om je interieur op een creatieve, originele en goedkope manier nieuw leven in te blazen.

Mancave biljart

Tips voor de ideale mancave

Op zoek naar een kamer die enkel bestemd is voor mannen? Soms hebben mannen nood aan een kamer die speciaal voor hen is ingericht. Hiervoor is een mancave de ideale oplossing. Nood aan tips? Lees verder en kom te weten hoe je een mancave origineel en ludiek kan inrichten.

Lees artikel
creatief met paletten

Creatief interieur met paletten

Met een gezonde dosis creativiteit en enkele oude paletten kan je werkelijk de meest briljante meubels maken. Laat je hier inspireren door tal van originele DIY-projecten met paletten in de tuin en interieur.

Lees artikel
Beton cire zelf aanbrengen

Beton cire zelf aanbrengen

Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Het wordt vaak gebruikt voor meubels en aanrechtbladen maar ook in de badkamer wordt beton cire steeds vaker toegepast. Hoe je beton cire zelf kan aanbrengen lees je hier.

Lees artikel
creatieve opbergtips

Creatieve opbergtips

Het opbergen van je spullen hoeft niet altijd voor de hand te liggen. Zeker wanneer je de woonruimte maximaal wil benutten en dus zo weinig mogelijk plaats wil verliezen aan ‘bergruimte’, kunnen de alternatieven die in dit artikel aan bod komen je heel wat inspiratie bieden.

Lees artikel
Salontafel van palet

Salontafel van palet

Wil je zelf een salontafel in elkaar knutselen met oude bouwmaterialen dan is een oude palet een echte aanrader! Je kan ze hippe kleuren geven, wielen toevoegen en zoveel meer.

Lees artikel
Creatief met krantenpapier

Creatief met krantenpapier

Wil je saaie woonaccessoires en oude meubels nieuw leven inblazen zonder geld uit te geven dan moet je zeker eens overwegen om ze te bekleden met krantenpapier. Het resultaat is zeer verrassend en zonder twijfel een echte eyecatcher voor je interieur.

Lees artikel
Een nieuwe kast maken met oude schuiven

Een nieuwe kast maken met oude schuiven

Met oude laden en schuiven kan je heel wat creatieve dingen doen. Zo vind je steeds vaker nieuwe ladekasten terug die gemaakt zijn van oude schuiven uit de meest uiteenlopende kasten. Tips en inspiratie voor je eigen creatie vind je hier.

Lees artikel
Salontafel uit paletten - Do it yourself

Vakman zoeken in jouw buurt?

Ben je niet handig genoeg aangelegd om als doe-het-zelver aan de slag te gaan? Dan schakel je beter een vakman in om jouw creatief schilderwerk, behangwerk, schrijnwerk, ... uit te voeren. Zo ben je zeker van een kwalitatief en mooi resultaat. Via de offertepagina ontvang je vrijblijvend offertes op maat van jouw project en wensen. Zo kan je makkelijk voorstellen, prijzen, realisaties, ... vergelijken.


Offertes ontvangen