Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Meubels & kasten op maat

Met een inbouwkast, dressing, bureau of een ander meubel op maat kan je elke ruimte optimaal gebruiken. Doordat de kasten perfect passen in de gekozen ruimte heb je veel minder verloren hoekjes en heb je vaak ook meer opbergruimte. Maatwerk kasten zijn een gekende optie voor de keuken en de badkamer maar ook in het bureau en vooral in de dressing is maatwerk de beste optie. Om alles volledig te laten kloppen en de ruimte volledig te benutten, kan je naast de kasten ook de meubelstukken op maat laten maken. Tips & prijsadvies voor kasten en meubels op maat vind je terug in onderstaande artikels. 

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten zijn praktisch, vernieuwend en ruimtebesparend. Daarbovenop kan je de inbouwkast volledig personaliseren naar jouw noden en wensen. De populairste soorten op een rijtje en een heleboel inspiratie vind je hier. 

Lees artikel
TV-meubel op maat

TV-meubel op maat

Het tv-meubel vormt vaak het hart van de woonkamer. Met een tv-meubel op maat kies je voor functionaliteit en esthetische meerwaarde. Hier vind je een overzicht van allerlei mogelijkheden en een heleboel foto's ter inspiratie. 

Lees artikel
Tips voor een geslaagde dressing

Tips voor een geslaagde dressing

Een dressing wordt steeds vaker geïntegreerd in de woning en is al lang niet meer weggelegd voor 'The Lucky Few'. Tips voor de perfecte dressing, foto's en belangrijke afmetingen vind je hier.

Lees artikel
Tips voor een thuisbibliotheek

Tips voor een thuisbibliotheek

Met je eigen thuisbibliotheek op maat kan je al je boeken een mooi plekje geven en even helemaal tot rust komen.  Hier vind je alvast enkele tips en aandachtspunten voor het ontwerpen en plaatsen van een thuisbibliotheek.

Lees artikel
Witte dressing met ladder - Meubels & kasten op maat

Kastenbouwer zoeken in jouw buurt?

Een ervaren kastenbouwer kan je informeren over de verschillende mogelijkheden van maatkasten en helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Bovendien zorgt hij voor een correcte plaatsing zodat jij verzekerd bent van een mooi en kwalitatief resultaat. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende kastenbouwers actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen