Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Tips voor een creatief interieur met bordverf

Tips voor een creatief interieur met bordverf

Wanneer we bordverf horen, denken we meteen aan die saaie schoolborden van op school. Toch zijn er met bordverf ook heel wat leuke toepassingen mogelijk in de thuisomgeving. Door oude meubelen of wanden te verven met bordverf kan je ze niet alleen beschrijven maar heb je ook nog eens een leuke eyecatcher in je interieur die constant in verandering is.

Ga naar de webshop

 

 

Originele plaatsen om bordverf toe te passen

 

BORDVERF IN DE KEUKEN

De keuken is de ideale plaats om bordverf toe te passen. Er kunnen kattebelletjes achtergelaten worden en boodschappenlijsten kunnen snel aangevuld worden. Je kan er die oubollige spatwand mee opfrissen of zelfs de keukenkasten schilderen.

 

bordverf in de kinderkamer of speelkamer

De kinderkamer en speelkamer zijn ideale plaatsen om bordverf toe te passen. Het wakkert de creativiteit aan en zorgt voor een actieve bezigheid. Om te voorkomen dat alles vol krijt hangt wordt het beschrijfbare oppervlakte best beperkt in volume. Bij grote muurvlakken kan de bordverf aangebracht worden in een leuke vormen zoals boten, bomen of figuurtjes. Er bestaat ook krijt in potloodvorm om vuile handen te vermijden.

bordverf kinderkamer
Interieurdesigner

 

Oude schilderijen en lege kaders

Lelijke of beschadigde schilderijen kunnen snel omgetoverd worden tot een origineel, beschrijfbaar bord. Een gouden kader contrasteert bovendien ook heel mooi met het mat zwarte kleur van schoolbordverf. Kringloopwinkels zijn de ideale uitvalsbasis om unieke kaders te bemachtigen.

gouden kader met bordverf
Interieurdesigner

 

Beschrijfbare meubels en bergruimte

Door oude meubels te verven met bordverf geef je ze niet alleen een leuke toets, je vergeet ook nooit meer wat waar ligt. Met een grondlaag van magnetische verf kan je ze bovendien perfect gebruiken als magneetbord. Onderstaande meubels en tafels zijn een ontwerp van boardstories uit Duitsland.

zwarte meubels schoobordverf
Interieurdesigner – Boardstories

 

SCHOOLBORDVERF OP HET TOILET

Om het kleinste kamertje in huis een originele toets te geven, kan je ze van boven tot onder beschilderen met bordverf. Zo kan je bezoekers entertainen met leuke tekstjes en kunnen ze zelf ook grote en kleine boodschappen achterlaten.

 

 

kostprijs bordverf

Afhankelijk van producent en verkooppunt schommelt de kostprijs van bordverf tussen € 25 à € 50 per liter. Hiermee kan je ongeveer 6 vierkante meter verven. Bordverf kan je online kopen via de webshop:

Ga naar de webshop

 

 

Hoe breng je bordverf aan?

Bordverf is heel makkelijk aan te brengen en verloopt grotendeels identiek als het aanbrengen van gewone muurverf. Het oppervlak moet eerst egaal gemaakt worden, vervolgens wordt er een primer aangebracht en tenslotte kan het geheel afgewerkt worden met twee lagen bordverf. Bij schoolbordverf is er vaak een langere droogtijd dan traditionele verf.

 

Schilderwerken laten uitvoeren?
Ontvang vrijblijvend offertes & vergelijk
Lees ook
zelliges plaatsen
Zelliges | Marokkaanse tegels
3D wandpanelen - Walldecor
3D wandpanelen - Walldecor
plaatsen renovlies
Renovlies behang voor een perfect egale muur
Pimp je muren met interieur muurstickers
Pimp je muren met interieur muurstickers
whiteboardverf
Whiteboard verf
Retro behang voor een trendy interieur
Retro behang voor een trendy interieur
betonverf muur
Tips voor een muur in betonlook
Soorten behang en hun eigenschappen
Soorten behang en hun eigenschappen
Muur kaleien: origineel en authentiek
Muur kaleien: origineel en authentiek
kalkverf landelijk
Ecologisch met kalkverf
Betonstuc achterwand in de keuken
Betonstuc: waterdicht pleistermateriaal
Behangen met kranten
Behangen met kranten